Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Ortada Bir Kriz Yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Ortada Bir Kriz Yok”

“YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOL, İKTİDAR YOLU”

“BİRBİRİMİZE DAHA YAKIN DURACAĞIZ, DAHA ÇOK BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ABD ziyareti öncesi İstanbul’da gazetecilere yaptığı açıklamada, parti içerisinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir ayrım ve sorun bulunmadığının altını çizdi. Özel, “Ortada bir kriz yok. Ortada İstanbul ve Ankara gibi, biri dünyanın Türkiye’de en çok bildiği metropol, diğeri de Anıtkabir’e dahi ev sahipliği yapan Başkentimiz. Buralarda açık farklarla milletin gönlünde olan insanlar o şehirlere hizmet etmek istiyorlar. Günü geldiğinde, karar verileceğinde hep birlikte en doğru kararı veririz. Ben hep bunu savundum. Bu konuda Ekrem Bey ile benim, Mansur Bey ile benim ya da Ekrem Bey ile Mansur Bey arasında bir tenakuz, çelişki yok zaten. Herkes aynı şeyi söylüyor. Ama herkes aynı şeyi söylediği halde akşam televizyonlarda, gündüz köşelerde herkes bir başka şeyi söylüyor. Diyalog kanallarını daha açık tutup, dosta güven, olmayana endişe verecek birliktelikleri daha çok sergileyip, hep beraber yol yürümenin ve yürüdüğümüz yolun iktidar yolu olduğunu bütün Türkiye’ye göstermenin zamanı çoktan gelmişti. Bu konuda adımlarımızı sıklaştıracağız. Birbirimize daha yakın duracağız. Daha çok birlikte olacağız” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ABD ziyareti öncesi İstanbul'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özel, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.