Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Kutuplaşmadan, Kavgadan Medet Umanlardan Bıktık”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Kutuplaşmadan, Kavgadan Medet Umanlardan Bıktık”

“İKTİDARDA OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışında yaptığı konuşmada “Artık hepimiz bıktık. Kutuplaşmadan bıktık, kavgadan medet umanlardan bıktık. Geçen yazdan daha iyi bir noktadayız ama gelecek yaz çok daha iyi olacak. Ondan sonraki yaz çok büyük bir ihtimalle iktidarda olacağız” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “14-28 Mayıs'ın travmasını en yüksek hisseden kent şüphesiz İzmir'di. İzmir, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin bir kez daha iktidar olmasını bekliyordu, bu konuda yüksek motivasyon, büyük inanç vardı. Yaşananlar geride kaldı, olumlu, olumsuz yanlarıyla doğrularıyla yanlışlarıyla ama geçen sene yazın İzmir'de gençlerin gözünün feri sönmüştü. İleri yaşta olanların omuzları hepten yere düşmüştü. Kimse başını yerden kaldıramıyor ve birbirlerine umut tümceleri kuramıyorlardı. Hep karamsarlık hakimdi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nde neredeyse çocuk yaşlarda siyaset yapmaya başlamış pek çok görevde bulunmuş ve bu hikayenin sonunun böyle gelmemesi gerektiğine inanan kadrolar olarak dedik ki Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir” ifadesini kullandı. Özel, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.