Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Erdoğan’ın Derdi Emekli ve Emekçi Değil, Sadece Zenginler”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Erdoğan’ın Derdi Emekli ve Emekçi Değil, Sadece Zenginler”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“HAKLARINI VERİRSEN GEÇİM OLUR, VERMEZSEN KAÇAMAZSIN, SEÇİM OLUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoksul ve ezilen kesimlerin sesini duymadığını vurgulayarak, “Onun derdi emekli değil. Onun derdi emekçi değil. Onun derdi çiftçi değil. Balıkçı değil, hayvancı, arıcı, esnaf değil. Onun derdi sadece zenginler. Onun için defalarca söyledim. Bir daha söylüyorum. Bu sesi duyarsan, duyarsın. Hakkını verirsen verirsin. Eğer verirsen geçim olur. Vermezsen kaçamazsın, eninde sonunda seçim olur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Mudanya ilçesinde halk buluşmasına katıldı. Özel, burada yaptığı konuşmasına, “Yazın ortasında böyle sıcak bir havada, günün yorgunluğunun üstüne bu güzel meydana gelip, burayı doldurup bize ev sahipliği yapan, yüreğinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan Mudanya’nın güzel insanları, hepiniz hoş geldiniz” sözleri ile başladı. Özel, “Yeşil, güzel Bursa’nın sırtını Uludağ’a ve yüzünü Marmara’ya dönmüş güzel insanları, en güzel ilçelerinden bir tanesi, milli mücadelenin, Kurtuluş Savaşının askeri yönden olduğu gibi siyasi yönden de diplomatik olarak tamamlandığının ve zaferin kazanıldığını tasdik edildiği bu güzel ilçe... Mütareke Meydanı burası. Şu bina Kurtuluş Savaşının bittiğini, savaşı milli mücadele kahramanlarının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kumanda ettiği milli mücadele ordularının kazandığını, işgalcilerin kaybettiğini yedi cihana duyuran, dokuz günlük çetin müzakerelerden sonra İsmet Paşa’nın Lozan’ın öncü belgesini işgalcilere imzalattığı bina burası” dedi. Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:


dq6dxihuys9w5fxjtofrz0km.jpg

cxmf2woyzeud0fsyxwtgavth.jpg

bboppIqtd1qazcr0oznme2yy.jpg

s0ouxacu6kip7qh4b2koldee.jpg

j5sqvktzveqcbamtzdo3amgx.jpg

ne2wlbaov9rotjpjp6Ihqglf.jpg

uhxdImnwkrnrjzf15qespzcv.jpg

Imsnuwhktqmabwol2vpqler1.jpg

lwgno60dce4mojv3vbwyspin.jpg

kmlrc7d4devojyqsf6agt9b2.jpg

ko0vmphqImcjg2xzulw9qs3b.jpg

ugehor740pmocwn2wtkIzpyt.jpg

dqu7l5aan23shkzbqbisjwr6.jpg

lsvccysg4edrownrvtxykuzz.jpg

o3pkfzymga0xgm24tiej67kv.jpg

demjdaysl4096nq2aoeichnw.jpg

w3jrn47j6vezI2ynalpiyw0d.jpg

khbgnci2mlpIfx5jvh0zew3n.jpg

oenwfcqphzmytqgu6khabcy4.jpg

qymz2fwxvquvh70ozajrdtgi.jpg

c3wtsrvpul0uxboby7shxj2q.jpg

nrfxu2mqmzvrsckjl6sa0twy.jpg

zn43icevzocbk90Ikarrteg1.jpg

sj7miwtcsyf64n13Igbe8haw.jpg

bfdshefn7oohgj91zrucgn8m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.