Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklinin Bayram İkramiyesinden Tayyip Erdoğan Çalmıştır”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklinin Bayram İkramiyesinden Tayyip Erdoğan Çalmıştır”

“31 MART’TA TÜRKİYE İTTİFAKI KAZANACAK”

“ÖTEKİLEŞTİRENLER DEĞİL ÖTEKİNİN HAKKINI SAVUNANLAR KAZANACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM grup toplantısında emeklinin sofrasından çalınanlara dikkati çekti. Özel, “Emekliye bayram ikramiyesinde ilk verildiğindeki bin lira, 24 kilo kıyma alıyormuş, şimdi verdikleri 3 bin lira 6 kilo kıyma alıyor. 24 kilo kıymanın 18 kilosunu emeklinin bayram ikramiyesinden Recep Tayyip Erdoğan çalmıştır” dedi. İktidarın vatandaşın sırtından geçindiğini kaydeden Özel, “31 Mart’ta korkutanlar değil korkmayanlar kazanacak. 31 Mart’ta ötekileştirenler değil ötekinin hakkının kendi hakkı gibi savunanlar kazanacak. 31 Mart’ta toplumun yarısını şeytanlaştıranlar değil kardeş gibi hepsini kucaklayanlar kazanacak. Toplumun tamamına sahip çıkanlar kazanacak. 31 Mart’ta Türkiye kazanacak, Türkiye İttifakı kazanacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Memleket Partisi’ne gönül verenler, oy verenler, bugüne kadar orada siyaset yapanlar ve orada siyaset yapacak olanlar hiçbirisi ile CHP’lilerin bir derdi, sıkıntısı, tartışması olamaz. Parti içinde yaşanan bir takım süreçler bizi ayrı düşürmüş olabilir ama sonuçta dediğim gibi burası onların da emek verdiği, bundan sonra her birisine kapısının ardına kadar açık olduğu baba evimizdir. Biz geriye dönenlerle de bundan sonra dönecek olanlarla da birlikte olmaktan çok mutluyuz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz başkanlarım” dedi.

“İDLİB’İN DÖRDÜNCÜ YILINDAYIZ”

“Bugün Cumhuriyet tarihimizin en büyük acılarından, hem canımızın yandığı hem onurumuzun kırıldığı tarihi günlerden bir tanesinin yıl dönümü” diyen Özel, “İdlib’in dördüncü yılındayız. Suriye’de konvoyumuza savaş uçakları tarafından ateş açılmıştı. Rakamlar kademe kademe yükseldi. 34 askerimiz İdlib’te şehit edildi. 2 gün boyunca sustu iktidar. Sonra dedi ki ‘Kanları yerde kalmayacak.’ Kanları yerde kalmayacak diyordu ama bütün dünya saldırının nereden geldiğini biliyordu. Kanları yerde kalmayacak diyen gitti Putin’in kapısında kaldı. Çektiler onu. Tepesine sayaç koydular. Sen misin buraya gelen ve güya bize kanları yerde kalmayacak diye hesap soran. Kendince one minute diyemedi. Ona two minute dediler. O günden sonra bir daha İdlib’i konuşan olmadı. İdlib’teki 34 canımızı hangi ülkenin savaş uçakları öyle bir taarruzla şehit etti? Sen onlardan nasıl hesap sordun? Nasıl kanlarını yere koymadın? Seni Rusya’da kapıya koyanlar, dünyada rezil edenlere karşı şimdi en yakın dost diyorsun, çünkü seçimlerde bile doğalgaz faturaları ertelensin diye ondan jest görüyorsun, senin kazanmanı kendi başarısı olarak görüyor. Çünkü istediği zaman seviyor, istediği zaman dövüyor. Senin hataların yüzünden Mehmetçiği şehit ediyor. Ondan sonra dönüyor hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. İdlib’teki askerlerimizin acılı ailelerine bir kez daha sabır diliyorum. Günü geldiğinde hem askerlerimizi şehit edenlerden, hem bu rezalete sessiz kalanlardan hesap sormanın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı. Özel, şunları söyledi:


eq7fawjde8qu6kw0pnr5vgvm.jpg

bxjtIr4oy9ho6jclvk2dpnke.jpg

mtpkyumjgrwhb1b4jzdIrn0e.jpg

bc6ncdvwm3hmpxdpfq95art4.jpg

us4ybr8tnm1zdp6pqoIk3cgn.jpg

jt0ie2dzwj3Ihsxu5htf7voy.jpg

t6afb5dske9xehIacs014m2n.jpg

zac1nwy8cpjliy329wIaubms.jpg

y1nzflttobrvm4gbcgnkuypi.jpg

g45jnxrb6ywiej08ga9uu71w.jpg

pwoezt3u82vfniIdfqgqbs0x.jpg

xrmefa4ggsjb51p0dz3ennym.jpg

jwdn0ouqvnzlcrzIshbpmydc.jpg

w27zx6kdligvcoqjzx8Injts.jpg

7z0flbgi8rtmofe9dzvyhdx4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.