Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklilerin Sesi Çıkmıyordu, Sandığa Damga Vurdular”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklilerin Sesi Çıkmıyordu, Sandığa Damga Vurdular”

“KİM ‘GEÇİNENMİYORUZ’ DİYORSA, YANINDA OLALIM”

“İKTİDARI ERKEN SEÇİME ZORLAMAK, SONRA UNUTTUKLARINA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale’de CHP’li İl Belediye Başkanları toplantısında, “İşsizler kendilerini çaresiz, terk edilmiş hissediyorlar. Emeklilerin sesi çıkmıyordu, emekliler 31 Mart‘ta sandığa damgasını vurdular ve şu anda Türkiye’nin en önemli gündemlerinden bir tanesi. Asgari ücretli için durum farklı değil, işsizler için farklı değil. Türkiye’nin dört bir yanında ses yükseliyor. TÜRK-İŞ’in, KESK’in yapacağı eylemleri önemsiyoruz. Kim ‘geçinemiyoruz’ diyorsa, aldığı maaşa itiraz ediyorsa, ürünü para etmeyip buna itiraz ediyorsa onların yanında olalım. Hep birlikte itirazı yükseltmek, bu iktidarı erken seçime zorlamak, erken seçimden sonra da onların unuttuklarına sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale’de gerçekleştirilen İl Belediye Başkanları toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, “Bugün 31 Mart yerel seçimlerinden 47 yıl sonra birinci parti olarak çıkmış olan, Türkiye’nin kurucu partisi, birinci partisi ve bugünün birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 21 ilde seçilmiş belediye başkanları ile birlikteyiz. Tabii televizyonları başındaki seyircilerimiz için, değerli vatandaşlarımız için hatırlatmak gerekirse 14 büyükşehir belediyemizin dışında büyükşehir olmayan illerde 21 belediye kazandı Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi yedi bölgenin, 81 ilin partisi. Girdiği her seçimlerde seçimi kazanmaya en yakın parti ya da en güçsüz olduğu alanda artık seçimde iddiası olan bir parti noktasına geldi” ifadelerini kullandı. Özel şöyle devam etti:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.