Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Bir Adım Geri Adım Atarsak Namerdiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Bir Adım Geri Adım Atarsak Namerdiz”

“BU ÜLKENİN GERÇEK SORUNLARINI KİMSEYE ÖRTTÜRMEYİZ”

“GELİN, SEÇİMİ BEKLEMEDEN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NE GERİ DÖNELİM”

“İSRAİL’LE TİCARET CAYIR CAYIR DEVAM EDİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilgili iddialara ilişkin olarak, “Bu partiye dışarıdan saldıranlara, bir kelime eksik konuşursak, bir santim eğilirsek, bir adım geri adım atarsak namerdiz. Partili olmadığı halde, bir yerden yüz bulup, bir konjonktürden fırsat yakalayıp, bir çelişkiden kendine makam mevki üreten o sahtekârlar, o ahlaksızlar alnınızı karışlamazsam namerdim, namerdim, namerdim. Jale Hanım da, Kadın Kolları Genel Başkanım Asu Hanım da, bu Meclisin Meclis Başkanvekili de, Asiye Hanım da Müzeyyen Hanım da bileklerinin hakkıyla buraya geldiler, Atatürk’ün açtığı bu yolda bütün Türk kadınları adına yürüyorlar. Ve ne feda edecek bir Gülşahımız, ne sizden korkacak biz Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsanız, cürmünüz kadar” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’e rozet taktı. Özel, “Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailesi, üçüncü yasama yılının ilk günü. Büyük bir coşku var. Sokaktaki heyecanı hissediyorsunuz. Ayrıca bu coşkunun, bu sahiplenmenin ne anlama geldiğini biliyorum. Ona birazdan değineceğim ama bir çağrı yaptık. ‘Baba evinin kapıları açık’ dedik. Uzunköprü’de partimizden aday adayı olmayan, demokratik bir şekilde yarıştığımız, seçimi kazanan ama kökü CHP’de olan, CHP onun da baba evi olan Ediz Martin Başkanımız bağımsızdı belli süredir, bugün baba evine dönmeye karar verdi. Rozetini İl Başkanımız baba evinde taktı. Yazdı o zaman. İlk toplantıda bir rozet de Genel Başkan’dan, CHP Grubu’ndan. Hoş geldin Başkanım. Eğer baba evine bir dönüş olacaksa önce İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı ve CHP örgütü ile kenetlenilecek, ondan sonra böyle el ele ve kol kola gelinecek. Başımızın üstünde, baba evindeki yeri alınacak. Hoş geldin Başkanım” ifadesini kullandı. Özel, Bağımsız İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir’e de rozet taktı. Özel, “İstanbul İl Başkanımızı bu taraftan alalım, İstanbul milletvekillerimizden, aynı bölge ve yakın yerden olan arkadaşlarım buyursunlar. Nimet Hanım, iş dünyasında çok önemli başarıları olan, 2017 yılında bir siyasi partinin kuruluşunda yer alan, 2023 seçimlerinde İstanbul birinci bölgeden milletvekili seçilen, bir süredir bağımsız olan, hayvan hakları, çevre politikaları, kadın, çocuk, engelli haklarında büyük bir mücadele veren, bundan sonra da grubumuzun gücüne güç katacak olan değerli bir milletvekilimiz. Bir süredir CHP’ye, baba ocağına gelmek istedi. Milletvekillerimiz, Grubumuz ve elbette İstanbul’daki İlçe Başkanlarımız ve İl Başkanımızla birlikte bugün buradalar. Örgütümüzü ve grubumuzu temsilen bölge Milletvekillerimiz yanımızda. Hoş geldiniz, baba evi büyümeye devam ediyor. Nimet Hanım’ı büyük bir memnuniyetle ve alkışlarla Grubumuza davet ediyoruz” ifadesini kullandı. Özel, şunları kaydetti:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.