Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Adımlarımızı 105 Yıl Önce Sivas’ta Alınan Kararlara Bağlılık İçinde Atıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Adımlarımızı 105 Yıl Önce Sivas’ta Alınan Kararlara Bağlılık İçinde Atıyoruz”

“TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ, GELECEK NESİLLERE GÜÇLÜ, ZENGİN, ÖZGÜR VE DAHA ADİL BİR TÜRKİYE’Yİ MİRAS BIRAKMAK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas Kongresi'nin 105'inci Yıl Dönümü Töreni'nde, “Bizler bugün tüm adımlarımızı 105 yıl önce Sivas’ta alınan kararlara bağlılık içinde atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Kurucu kadrolarımızdan aldığımız ilhamla, Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek için bir asır önceki azimle çalışıyor, bu yoldaki mücadelemizi kararlılıkla büyütüyoruz. Hedefimiz, gelecek nesillere daha güçlü, zengin, özgür ve daha adil bir Türkiye’yi miras bırakmaktır. Bu bizim tarihi sorumluluğumuzdur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas Kongresi'nin 105'inci Yıl Dönümü Töreni'nde yaptığı konuşmada, “105 yıl önce bugünlerde Birinci Dünya Savaşından yeni çıkan ve Mondros Mütarekesini imzalayan Osmanlı Devletinin topraklarının işgal edilmeye başlandığı, zorluklarla dolu bir dönemden geçiyorduk. Milletimiz yokluk ve yoksulluk içinde, düşman silahlarının gölgesi altında bir varlık ve yokluk mücadelesinin içindeydi” ifadelerini kullandı. Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.