Çocuklar Burada Yeteneklerini Keşfediyor

Çocuklar Burada Yeteneklerini Keşfediyor

Esenyurt Belediyesi, sömestir tatiline giren öğrencilere “SömestirŞenliği” kapsamında bütün spor merkezlerinde 28 branşta kurs hizmeti verdi.

 

Esenyurt Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatillerini daha verimlive sağlıklı geçirebilmesi amacıyla çocuklara spor dolu bir program hazırladı.“Sömestir Şenliği” kapsamında belediye bünyesindeki tüm spor merkezlerinde düzenlenenfaaliyetlerle futboldan voleybola, karateden jimnastiğe kadar toplam 28 branştaeğitimler verildi. Alanında uzman hocaların verdiği eğitimlerden 7-14 yaşarasında bulunan çok sayıda çocuk yararlandı. İstediği branşta eğitim almaimkânı bulan çocuklar hem eğlenceli bir tatil geçirirken hem de spor dallarınaolan yatkınlıklarını keşfetmiş oldu.

 

“YetenekliOldukları Alanlara Yönlendiriyoruz”

Esenyurt Belediyesi bünyesinde futbol antrenörlüğü yapan KenanAldemir, Esenyurtlu çocukların yanında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu;“Biz burada öğrencilerimize önce iyi insan olmayı, daha sonrasında iyi vatandaşolabilmeyi, sonrasındaki süreçlerde ise iyi bir sporcu olmayı öğretiyoruz. Vermişolduğumuz eğitimlerde ilk amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumakve spora yönlendirmek. Bununla ilgili olarak çocuklarımıza elimizden geldiğinceyardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak her mahallede spor etkinliklerimizoluyor. Bununla birlikte tüm spor dallarında çocukların önünü açmayaçalışıyoruz. Elde ettiğimiz bulgularla çocuklarımızı yetenekli olduğu alanlardadaha profesyonel olmaya sevk ediyoruz. Sömestir tatilinde çocuklarınkendilerini geliştirebilecekleri, eğlenebilecekleri turnuvalar yapıyoruz.Belediyemizin düzenlediği programlara göre eğitimler veriyoruz.”

“KötüAlışkanlıklardan Uzaklaşıyorlar”

Çocuğu spor faaliyetlerine katılan vatandaş Zafer Güngör de belediyeninhizmetlerinden memnun olduğunu belirterek şunları söyledi; “Bu etkinliklerdençok memnunuz çünkü çocuklarımız hem enerjisini atıyor hem de spor yeteneklerinikeşfediyor. Çocuklar belediyenin spor tesislerine gelerek kötü alışkanlıklardanda uzaklaşmış oluyor. Bu zorlu ekonomik koşullarda burada ücretsiz eğitimlerverilmesi ayrıca güzel bir durum. Aileler, rahatlıkla çocuklarını bu sporetkinliklerine getirerek kaliteli vakit geçirmelerini sağlayabilirler. EsenyurtBelediyesi’ne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

“Bizimle Çokİlgileniyorlar”

Yarıyıl tatilini sporla dolu geçirdiğini söyleyen öğrenci Utku Ayise; “Tatilde buraya gelip hem spor yapıyorum hem de keyifli vakit geçiriyorum.Hocalarımız bizimle çok ilgileniyorlar. Burada hem disiplinli olmayıöğreniyorum hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yöneliyorum. Benbelediyenin spor hizmetlerinden çok memnunum. Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’a bu hizmetlerinden dolayı hem kendim hem de arkadaşlarım adınateşekkür ediyorum.” dedi.

jbc5I9o76ko8fv3asqkitwfv.jpg

cewphbskh9ukoqtnygecjsq6.jpg

qu074wtyecjsbqatdck5iv6z.jpg

deopsqljmp8onadsgxeqyufr.jpg

85pf4kbkmol1uyygni9qjorz.jpg

vtkk4oofz3ezxrndupmmq790.jpg

jnayrkxdvlehzblpgefmIp9o.jpg

1fndavrdvwrjpsatwpucz25i.jpg

wxiv4guprdlflcxtoq79au2r.jpg

fgxmd8prlk7sayzjardwki2h.jpg

atwdres6xxgymjvfyvb4p0ra.jpg

I2j1vksex5raiuj8olmzyesr.jpg

73szqlzwstlyhmuvdg5cfIm1.jpg

slu53nqtofcsjumhdfohyxkv.jpg

2ttxgrenab1jf8q5mleIzgw7.jpg

qoywsfaesg72bxcuwvgjbopn.jpg

t1ao4zlbrnzdwjqjtmxwsId8.jpg

xnz3yqqszt4Ivm6ehi1awmkg.jpg

72knc1ux8alnejcozqah4gmw.jpg

je5b1r8khoxgfzmkswbrc3x9.jpg

czulf3Ied9iy2gkxlodtxwjp.jpg

oh7hzIlperkdxpsquj3vm0eg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.