Çocuklar Bilim Ve Sanat Dolu Bir Gün Geçirdi

Çocuklar Bilim Ve Sanat Dolu Bir Gün Geçirdi

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden öğrenciler,bilim ve sanattan grafik ve animasyon eğitimine kadar birçok farklı branş iletanışma fırsatı buldu.

Esenyurtlu çocukları bilim ve sanata yönlendirmek amacıyla hayatageçirilen Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden Vali RıdvanYenişen İlkokulu öğrencileri, bilim ve sanatla dolu bir gün geçirdi. Üniversiteiçerisinde yer alan drama eğitimi, zekâ oyunları ve matematiksel beceri, deneyve bilim, robotik kodlama gibi atölyelerde etkinlik yapan öğrenciler, bu sayedeilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanları tanıma fırsatı buldu.

“Öğrenciler Bilim VeSanatla Buluşuyor”

Öğrencilerle keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen EsenyurtBelediyesi Çocuk Üniversitesi’nde göreli Öğretmen Muazzez Seval Akkurt şöylekonuştu: “Çocuk Üiversitesi’de, çocuklara farklı alanda farklı atölyelerdeeğitimler vermekteyiz. Ben çocukların sanat, mimari ve estetik derslerinegiriyorum. Çocukların sanatsal ve mimari alanda gelişmeleri adına onlarla güzeletkinlikler de gerçekleştiriyoruz. Dönem dönem çocuklarımız buraya geliyor.Çocuklarımıza atölye bazlı dersler veriyoruz. Burada deney bilim atölyemiz,animasyon kursumuz, estetik ve mimari üzerine dersler var. Bu atölyelerdeziyaret eden öğrencilerin, bilimle ve sanatla dolu vakit geçirmelerinisağlıyoruz.”

apr0buxcfeg1bmjxjskq35a2.jpg

azousqrzdbrnwocm1yqhkwi3.jpg

yjIxhlfokubvupl1nt7nzsra.jpg

7cudezyt0awa29ynegmfbckt.jpg

7vurkh9cqixoaszy3zkmqrlj.jpg

vjaor9masm0qnulIyq357web.jpg

6j7sbv1ojpm8ltnuowk3xalq.jpg

2wj1pfoouweziyImph8xkbdq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.