ÇOCUKLAR ATAŞEHİR’DE DOYASIYA EĞLENDİKLERİ BİR BAYRAM YAŞADILAR

ÇOCUKLAR ATAŞEHİR’DE DOYASIYA EĞLENDİKLERİ BİR BAYRAM YAŞADILAR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yılında Ataşehir’de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Atapark’ta gerçekleşen 23 Nisan şenliğinde çocukların bayram sevincini onlarla birlikte yaşayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, kutlamaya eşi Elif Duygu Adıgüzel ve kızları Algı ile birlikte katıldı.

Başkan Onursal Adıgüzel, bu özel güne ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın sevincini hep birlikte büyük bir coşkuyla yaşıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü layıkıyla kutlamak, hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak için birbirinden eğlenceli etkinlikleri özenle hazırladık ve çocuklarımıza sunduk. 100 yaşına gelen Cumhuriyetimiz, bayrağımız, vatanımız bundan sonra da yüzlerce yıl daha yaşamaya devam edecek. Bize düşen görev, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çocuklarımıza daha güzel ve refah içerisinde bir gelecek sunmaktır. Bunun için hep birlikte çok çalışıyor olacağız. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor ve iyi eğlenceler diliyorum.”

Ataşehir Belediyesi’nin hazırlamış olduğu etkinliklere yoğun ilgi gösteren çocuklar ve aileleri unutulmaz anlar yaşadı. Sihirbaz gösterisinden, kostümlü animasyon şovlara, sanal gerçeklik ve oyun alanlarından şişme oyun parkurlarına, kukla tiyatrosundan, ahşap oyun atölyesine kadar birçok farklı etkinlik çocukların ilgi odağı oldu.

23 Nisan coşkusunu Ataşehir’de kutlayan çocuklar büyük mutluluk yaşarken, birçok etkinliği ve gösteriyi ilk kez deneyimleyen miniklerin ise şaşkınlıkları yüzlerine yansıdı.

Ataşehir’de etkinlikler bununla da sınırlı kalmadı. MC, balon, jonglör, yüz boyama, karikatürist, vantrolog ve dublaj atölyesi ile birlikte doyasıya bir kutlama gerçekleşti. Ayrıca Ataşehir Belediyesi alanda pamuk şeker ve patlamış mısır stantları kurarak, çocuklara ikramlarda bulundu.

lrfj2yhgtvyb6xIh1co7eug5.jpg

sok0I1i7a9y2zlreu4ytpdjr.jpg

apugtlb4ecfmozubslg8eqrn.jpg

fgwv3hdqpkgzuasnxce4tpow.jpg

fnmxcezuud3valpowg4aIn2t.jpg

Imjuy73svs4mwtrdoczkhcxt.jpg

kfxsv9mqamc6ktqpzubfyave.jpg

Igq0gsu9plcjntojm635v8wt.jpg

1pm4cwc5xyhek9b6ofslrend.jpg

135spnnxl7vkdgbearuopfvt.jpg

wray3akne1piu0buk9j8nowf.jpg

pj5kvkaoxqhxItzb0fu62gnt.jpg

hcbsnaxnwdu7iq0gkvvpk1do.jpg

uiymhqlwzttcIfpnqgrvgkrm.jpg

bb4liuagsnwcdqolmw3vhcup.jpg

nlpnojcygu65di8ekmsb20fx.jpg

ijlrtgsunuaxk58voypghc1j.jpg

9ao7ksratqnjmk4nr5shuobp.jpg

nmvthfs0qlruxwzteahnkk7p.jpg

j5wsymx8vt0afIywpcuxzj6k.jpg

0qhyxjyzvlubc5doogwch9ma.jpg

uimvgbcaqwx709146zjyzstb.jpg

gumzfIqbvyjpmdle4bul9cyo.jpg

njmzuky1xaohtw48syedzsfr.jpg

vgyutpefn2jxy4v35wwzjabe.jpg

twyjIeykpfhphdnxlxcvfqcu.jpg

f4e0zjvrpmndrz39ysuvwel2.jpg

eahmfjrd6yfqmg3wbs9tiudn.jpg

tcbjrp5ylbnrwdoyasguc1mn.jpg

azvs1637j0usdkuqx2ohidwm.jpg

cm5dbwouotbrlhzlaf2hr43x.jpg

cg0Iuzxbbrofdhswrm1ay2z8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.