Çocuk Üniversitesi’nde Minikler Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Çocuk Üniversitesi’nde Minikler Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatilinde düzenlediği “SömestirŞenliği” kapsamında Çocuk Üniversitesi’nin bilim ve sanat atölyelerindedüzenlenen etkinliklerde çocuklar hem öğrendi hem eğlendi.

Çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirmesi için çeşitlietkinlikler düzenleyen Esenyurt Belediyesi, Çocuk Ünivesitesi bilim ve sanatatölyelerinde çocukları bir araya getirdi. Akıl ve zekâ oyunlarından eğlencelibilim atölyesine, canlandır’masaldan taş boyamaya kadar 6 farklı alanda yapılanetkinliklerle çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi. Çocuklarla birlikteetkinliklere katılan veliler ise Çocuk Üniversitesi içerisinde yer alankütüphanede kitap okuma fırsatı buldu.

“Bol BolKitap Okuma Fırsatı Buldum”

Çocuk Üniversitesi’ne ilk defa geldiğini söyleyen anne Sevinç Dönertaş,“Yaklaşık beş yıldır Esenyurt’ta yaşıyorum. İlk defa böyle bir proje olduğunugördüm. Etkinliklerden, öğretmenlerin ilgisinden çok memnun kaldık. Bundansonraki programları da takip edeceğiz. Yaz tatilinde düzenlenecek kurslara dakatılmak istiyoruz. Çocuklarımı beklerken ben de bol bol kitap okuma fırsatıbuldum. Çok güzel bir ortam” dedi.

“KendimiziÇok Değerli Hissettik”

“Böyle bir projenin Esenyurt’ta yer alması bizi çok mutluetti”  diyen anne Aylin Kanber ise şöylekonuştu: “Öncelikle burada güler yüzle karşılandık. Burada kendimizi çokdeğerli hissettik. Çocuklarımız hem eğlendi hem öğrendi. Biz de buradakütüphaneden yararlandık. Bize ayrılan vakti bu şekilde değerlendirdik.”

 

43qhcdxgd5u91amI7xy8b0oj.jpg

gx8lrxpyeoj9qpc7cq54ajwo.jpg

0fsnekujhp3fo2zrkbxc8dgI.jpg

pvfojpv1sajaoekqnl5qlyx2.jpg

6gl8j1fvptt9lsgkzcdjfdza.jpg

fpxw5hrjoewknimofhrygl2b.jpg

qoaugfc0ayoqmzpebup9lsdv.jpg

wywgx3snjksldafmz5pmqI1n.jpg

a8mv4obggs7t96qicdl2awwr.jpg

mhnwzn8bmrkpdbifsj2qrld5.jpg

wm8vfsrqhqap1oevuzguwsmh.jpg

bnsq5ywzoxIhhqv4ajlces1x.jpg

k3pg5verqzf9smxktuzmpa1c.jpg

pxa72ndw5yages8Igmq14wv0.jpg

1metzwxvry8wu4pzyihbc0ln.jpg

hqfc8nusnrlekjrvipos7m0w.jpg

1b4cqfckdihn08koaxy7g5oe.jpg

9pdmkoe0wyv4hr63alxtnnbd.jpg

pvefi3kelboI9hub7fwsrdga.jpg

xsrafnb21hlfjvvelophetxs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.