ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU

ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU

Çekmeköy'de AKP'li belediye başkanı döneminde, çocuk parkının vatandaşların karşı çıkmasına rağmen imara açılarak akaryakıt istasyonuna dönüştürülme projesi, belediyenin CHP'ye geçmesiyle son buldu.

Çekmeköy'de AKP'li belediye başkanı döneminde, çocuk parkının vatandaşların karşı çıkmasına rağmen imara açılarak akaryakıt istasyonuna dönüştürülme projesi, belediyenin CHP'ye geçmesiyle son buldu. CHP'li Çekmeköy Belediyesi'nin nisan ayı olağanüstü meclis toplantısında oy çokluğu ile alınan kararla, benzin istasyonu yapılmak istenen parkın yeşil alan ve deprem toplanma bölgesi olarak kalmasına karar verildi.

31 Mart yerel seçimlerin ardından CHP yönetimine geçen Çekmeköy Belediyesi, parka akaryakıt istasyonu yapılmasına ‘dur’ dedi. Belediyenin ilgili mahkeme kararlarına yönelik istinafa gitmesinden feragat eden Çekmeköy Belediye Meclisi, benzin istasyonu yapılmak istenen parkın yeşil alan ve deprem toplanma bölgesi olarak kalmasına oy çokluğu ile karar verdi. AKP'li meclis üyelerinin belediyeye gelir getirici bir proje olarak arkasında durup savundukları parka benzin istasyonu planı CHP’li üyelerin oyuyla rededilerek Çekmeköy’ün gündeminden tamamen kaldırıldı. Oy çokluğu ile alınan meclis kararıyla Fiba Life Sitesi önündeki çocuk parkının ranta kurban edilmesinin önüne geçildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.