CHP’Lİ KADINLAR MUĞLA’DA MASKE ÜRETİYOR

CHP’Lİ KADINLAR MUĞLA’DA MASKE ÜRETİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, insanların kalabalık olarak bulunduğu yerlerde maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından maske üretimi için harekete geçti

Muğla Büyükşehir Belediyesi, insanların kalabalık olarak bulunduğu yerlerde maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından maske üretimi için harekete geçmiş, belediye bağlı MELSA şirketi bünyesinde maske üretimine başladıklarını ifade eden Gürün, "5 günde 12 bin maske üretimi gerçekleştirildi ve üretime devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi maske üretimi için evlerinde dikiş makinası olan kadınlara üretime destek için çağrıda bulunmuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin bu çağrısının ardından başta CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ve yönetimindeki kadınlar olmak üzere tüm ilçelerde CHP’li kadınlar dikiş makinalarının başına geçerek maske üretimine başladı. Menteşe, Ortaca, Milas, Bodrum, Fethiye, Datça, Marmaris, Ula, Yatağan, Kavaklıdere, Dalaman, Köyceğiz  veSeydikemer ilçelerinde kadınlar maske üretimine başladı. 

CHP Muğla İl Kadınları Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut; “Biz kadınlar el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmadığını düşünüyoruz.  Bu sefer gücümüzü virüse karşı birleştirmekte kararlıyız. Muğla Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çağrıyla bizler de evlerimizden bu mücadeleye katkı sağlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.