CHP’DEN ÖRGÜTLERE KORONAVİRÜS GENELGESİ

CHP’DEN ÖRGÜTLERE KORONAVİRÜS GENELGESİ

CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı il ve ilçe başkanlıklarına koronavirüs tedbirleri kapsamında genelge gönderdi.

Genelgede, koronavirüs tedbirleri kapsamında gençlik ve kadın kolları kongrelerinin, toplu etkinliklerin ve parti okulunun ileri bir tarihe ertelenmesi istendi. İl, ilçe ve belde binaların dışındaki temsilciliklerin kapalı tutulacağı belirtilen yazıda, açık olan örgüt binalarında da toplu etkinliklerin yapılmaması gerektiği ve acil işlemlerin yapılacağı odalar dışındaki yerlerin kapalı tutulacağı uyarısında bulunuldu. Ayrıca parti binalarında temizlik ve dezenfekten çalışması yapılacağı açıklandı.

Genelgede, şu talimatlar verildi:
"1- İl, ilçe ve belde binalarımız dışındaki temsilciliklerimizin virüsün yayılma riski geçene kadar kapalı tutulmasına,
2- Açık tutulacak örgüt binalarımızda toplu etkinlikler ve heyet kabullülerinin yapılmamasına
3- Örgüt binalarında acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulmasına ve ziyaretçi kabul edilmemesine
4- Parti binalarında virüsün yayılmasını engelleyici düzeyde temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılmasına
5- Danışma kurulu toplantıları dahil tüm toplu etkinliklerin (panel, konferans v.b) ileri bir tarihe ertelenmesine
6- Parti okulu çalışmalarının ileri bir tarihe ertelenmesine
7- Gençlik ve kadın kollarının devam eden kongrelerinin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Halk sağlığı ile ilgili tedbirlere özenle uyulmasını rica eder çalışmalarınızda başarılar dileriz"

1087-78198.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.