CHP Lideri Özgür Özel: “Ülkenin Ana Muhalefet Partisine Gerekli Saygı ve Hürmeti Gösterecek Olgunlukta Olmaları Lazım”

CHP Lideri Özgür Özel: “Ülkenin Ana Muhalefet Partisine Gerekli Saygı ve Hürmeti Gösterecek Olgunlukta Olmaları Lazım”

“GERGİNLİKTEN MEDET UMANLAR BUGÜN DE BURADA GERGİNLİK İSTİYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar Belediye Başkanlığı’nı ziyaretinde “Gerginlikten medet umanlar bugün de burada gerginlik istiyorlar. Vallahi bu fırsatı onlara vermeyeceğim” dedi. Özel, Dilruba Kayserilioğlu’nun tahliyesine ilişkin olarak, “Dilruba’nın gözaltına alınması bile yanlıştı. Hadi ifadesini aldınız, bırakın mahkeme açılması yanlıştı. Hadi açtınız, dava açtınız. Tutuklu yargılanması dünyanın en saçma şeyiydi. Yani bir gün yatarı olmayan bir suçtan nasıl oluyorsun da sen 33 yaşında genç bir kadını yaşlı annesinden, hasta annesinden ayırıp Aliağa Cezaevi’ne koyuyorsun. 20 gün orada tutuyorsun. Dün de söyledim. Tutuklanma ne kadar yanlışsa bu serbest bırakılma o kadar doğru” ifadesini kullandı.

Dumlupınar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Ben Dumlupınar’a 30 Ağustoslarda, 26 Ağustoslarda Afyon Kocatepe’ye çok kez geldim. Geldiğimde hep içim buruk olurdu. Hem bu Kurtuluş Savaşı’nın kahramanı, Başkomutan’ın kumanda ettiği orduların kazandığı bir zaferdir. Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk der ki ‘İki büyük eserim var, bunlardan birisi Cumhuriyetse, diğeri de CHP’dir’ der. Bu Dumlupınar Belediyesi’ne gelip de bir CHP’li belediye başkanı görememek, Afyon’a gidip de bir CHP’li belediye başkanı görememek, Kütahya’ya gidip bir CHP’li belediye başkanı görememek, Uşak’a gidip de görememek gerçekten yüreğimizi burkuyordu. Çok mutluyuz. Allah’a şükürler olsun ki bu saydığım belediyelerin hepsinde CHP’li belediye başkanları var” dedi. Özel şöyle devam etti:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.