CHP Lideri Özgür Özel, Sultangazi Halk Buluşmasında Konuştu: “Kurum’un İstanbul’un Felaketi Olmasına İzin Vermeyeceğiz”

CHP Lideri Özgür Özel, Sultangazi Halk Buluşmasında Konuştu: “Kurum’un İstanbul’un Felaketi Olmasına İzin Vermeyeceğiz”

“SEN O DAĞIN YAPILMASINA İMZA ATTIN, FELAKETTEN SORUMLUSUN”

“EKREM BAŞKAN, ÇIKAR VE RANT ÇEVRELERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMÜYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, İstanbul Sultangazi’de seçmenlere seslendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte halk buluşmasına katılan Özel, “Murat Kurum diyor ki ‘ÇED raporu ile bunun (İliç faciasının) bir ilgisi var mı?’ Olmaz olur mu? Sen o dağın yapılmasına imzayı attın, felaketten sorumlusun. İliç’teki felaketten sorumlu olan Murat Kurum’un İstanbul’un felaketi olmasına izin vermeyeceğiz” dedi. Özel ayrıca, “Ekrem Başkanın yüzünü güldürmediği birileri var, o da çıkar ve rant çevreleri. Onların değil halkın başkanlığını yapıyor Ekrem Başkan” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sultangazi halk buluşmasında yaptığı konuşmada, “Zorlu bir sürecin sonunda artık otobüslerin üzerindeyiz, meydanlardayız, hep beraber el ele, omuz omuzayız. Gönül gönüleyiz, İstanbul’da yeni bir zafer yazmak için sizlerle birlikteyiz. Değerli il başkanıma, büyükşehir belediye başkanımıza, Sultangazi’nin 1 Nisan’daki belediye başkanı Ferhat Epözdemir’e destek vermek için milletvekillerimizle, Parti Meclisi üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımızla huzurlarınızdayız, merhaba Sultangazi” dedi.

“İKİ SULTANGAZİ ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR”

“5 yıl önce Sultangazi’de çok çalıştık. Türkiye demokrasinin en büyük hazımsızlığından sonra, Ekrem Başkanın kazandığı seçimi hile ile iptal ettirip, ‘Bir daha seçim’ dediklerinde tüm İstanbul’da çalışırken ben Sultangazi’ye çok geldim” diyen Özel, “Bugün Ekrem ve Ferhat başkanlarımızla otobüsün ön camında bir Sultangazi turu yaptık. Başkanlarıma söylediğim şudur, ben 5 yıl önce Sultangazi’deydim, o gün gördüğüm Sultangazi ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Elinize, emeğinize sağlık. Yolda gidiyoruz, bir ablamız, otobüsün önüne atlıyor ve durduruyor, çantasından, mantosunun cebinden bir anne kart çıkarıyor, Ekrem Başkana gösteriyor, ‘Teşekkür ederim’ diyor. Bundan büyük mutluluk var mı? 650 bin annenin çantasında, mantosunun cebinde artık anne kart var. Bu ne demek biliyor musunuz? Bu şu demek, evet Sultangazi CHP’nin 5 yıl boyunca çok yol aldığı ve mesafe aldığı bir ilçe ama en önemli mesafe annelerin gönlünde alınmış. Annelerin gönlünde” ifadesini kullandı. İmamoğlu’nun halkta büyük bir karşılığı olduğunu vurgulayan Özel, “Ekrem Başkanın İstanbul’daki varlığı İstanbul’a huzur, mutluluk, güven, sevgi getirdi, İstanbul sokaklarına adalet getirdi. İstanbul, Ekrem Başkanı çok sevdi, Ekrem Başkana desteğini artırarak sürdürüyor. Bana, ‘Özetle’ derseniz, şöyle özetlerim. Sultangazi’de ne gördün? Sultangazi 5 yıl önce İstanbul’un verdiği karardan çok memnun. 5 yıl önce İstanbul’un verdiği kararı bu sefer 31 Mart’ta hem İstanbul için hem de Sultangazi için verecek. Ferhat Başkanımı Sultangazi’ye hizmetle görevlendirecek. İstanbul’un çok güçlü bir takımı var. Takımın kaptanı bütün Türkiye’nin sevgilisi ancak öyle bir takım var ki takımda gençler var, kadınlar var, dinamizm var, inanç var, yarınlara güven var. Size layık bir kadro var bu takımda. Ferhat Başkan, arkanda bu gençler varsa sırtın yere gelmez. Ferhat Başkan ile bizim bir ortak özelliğimiz var, ikimiz de aynı sene aynı ayda doğmuşuz. Tam ikimiz aynı yaştayız, yaşıtız, akranız. İkimiz de 49 yaşındayız, bizim İstanbul’da 39 adayımız var, onların da yaş ortalaması aynı bizim gibi 49. Ama 31 yaşındaki Eren Ali Bingöl’den tutun Tuzla’daki bütün İstanbul’da hem genç, hem dinamik, hem tecrübeli, yaptığı işi bilen, İstanbul ve kente hizmet için sabırsızlanan muhteşem bir takımımız var. Bu takıma sahip çıkalım hep beraber” dedi. Özel, şunları söyledi:


2wm0oujktlqs4fxvqdyIzgpc.jpg

4tc3min9vylajdcw1sz5qnfu.jpg

hxaws0ndtfqj1j5m2o7lkivb.jpg

3hkmzpinjur2u9eawjrfov8e.jpg

goue4ll3xezrrsywwv7sivaI.jpg

stbhfsrfdk19zywphdepv6me.jpg

eujigtjcaqf1fyh829ykt5sv.jpg

mpeaqca4zvz8g7snryhptfxn.jpg

qa4qli53nhzkf8ygmoczuwdc.jpg

vyfjflp75cumtglo4yrhpqbo.jpg

o9x65akbtd8a2rzcsjzmqrfy.jpg

lbwuvthprl7gi3mgdjkj0bq4.jpg

dtb9onqg1ubx5mwcduzjhfp7.jpg

duq2zIznuwcgqlds5emgsjxw.jpg

rmfyvwdlfrz9q8ueai1bkepc.jpg

yznoj306x2kfstde1jmlgczn.jpg

lirq9wxjumpImqtn4ckaeong.jpg

dnkjwyhelexgrcynvakl1oza.jpg

onbxw4ssg9fdrzvytvckq1qt.jpg

fopt5jgzqb37jIurechq2am8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.