CHP Lideri Özgür Özel: “Milletimizi CHP’li Belediyelere Mali Darbe Girişimine Karşı Dikkatli Olmaya Davet Ediyorum”

CHP Lideri Özgür Özel: “Milletimizi CHP’li Belediyelere Mali Darbe Girişimine Karşı Dikkatli Olmaya Davet Ediyorum”

“MİLLET KAZANACAK, DEVLETİ KENDİSİNE ALET EDEN SARAY REJİMİ KAYBEDECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Bursa İl Başkanlığı’nda AKP’den CHP’ye geçen belediyelerdeki SGK borçları tartışmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Milletimizi Cumhurbaşkanı talimatıyla, CHP’li belediyelere karşı girişilen mali darbe girişimine karşı dikkatli olmaya davet ediyorum. Sizin seçtikleriniz size hizmet edemesin diye, 22 yıldır yapmadıkları işi bugün yapıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Bütün darbeleri püskürttüğümüz gibi bu darbe girişimini de geri püskürteceğiz. Biz kazanacağız, millet kazanacak, devleti kendisine alet eden saray rejimi kaybedecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel, burada yaptığı konuşmada, “Sayın İl Başkanım, milletvekillerim, ilçe başkanlarım, büyükşehir belediye başkanım, belediye başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarının değerli il başkanları, bugün baba ocağımızda sizlerle birlikteyiz. Tabii Bursa benim kendi memleketim. Kızımın adını aldığı memleket, İpek’in memleketi, değerli eşimin memleketi. O yüzden burada gerçekten kendi evimdeyim. Bu salona defalarca geldik ve gittik. Çok önemli toplantıları bu salonda gerçekleştirdik. Bugün ancak bu salona daha bir keyifli girdim. Zira bu salonda bir tarafımda örgütümüzün başkanı, Atatürk’ün kurduğu partinin Bursa’daki temsilcisi oturuyor. Diğer tarafımda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oturuyor. CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oturuyor. Büyükşehir seçimindeki büyük başarıdan dolayı, Osmangazi’de, Harmancık’ta, Nilüfer, Gemlik, Mudanya’da ve Mustafakemalpaşa’da gösterdiğiniz büyük başarıdan dolayı tüm örgütümüzü ayrı ayrı kutluyorum. Onların şahsında il ve ilçe başkanlarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi. Özel, şunları kaydetti:


2vsspkuhernbato1ca54jz9o.jpg

kavvdrc3gui1mfzjuwc2mkx8.jpg

hyaqv7eslqtvpro35w6Iaorn.jpg

qs506zcp2zafjotIahblen9v.jpg

6szx7gkeosimjxfh19Irtccr.jpg

rzglkj4l90tycksqxnb2o5Is.jpg

rjt6vsxpiyuk0mpn9jmgbgvq.jpg

bg6dposhqtjkux2c9nl1dcxh.jpg

h7gmvjflzi0d4fabblp8yst9.jpg

jbkzsqr3yxirmaelg9okffdx.jpg

78wiq3exdzhuyape2nkufbkr.jpg

npwufridj7sa0xI3yalo2tkp.jpg

kmeiu8agk3zfvw1xsdfuntbc.jpg

7ohpsj1dlznwhzr3I0amvgxy.jpg

hw1sj590jomx6izwhluxokfq.jpg

uhqrd2gyijtl70nerj4faxtm.jpg

l0pahgvorfxguqldbkfxdtm2.jpg

5hw8z93uqv46rtlmtpfmiahz.jpg

e4qycahwgv6msxifcpzbotqr.jpg

sIvfzlfu7ldt91hzdo0mxyct.jpg

u1iszmjegnIn9syfuwdlov5a.jpg

uzywios5p2qw6ks7rxtenc8k.jpg

sghk2tfneahqsvb7awrmyk1d.jpg

3giodIcyzqsjg9vaneprbq54.jpg

hd5uqyryh8kkjagcx4sflpmq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.