CHP Lideri Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı Ziyaret Etti: “Kıbrıs’ı Bir Bütün Olarak Sahipleniyoruz”

CHP Lideri Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı Ziyaret Etti: “Kıbrıs’ı Bir Bütün Olarak Sahipleniyoruz”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“AYRILIKLARI DEĞİL BİRLİKTELİKLERİ KONUŞMANIN ZAMANIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz Kıbrıs’ı bir bütün olarak sahipleniyoruz. Dün TBMM’nin bütün dünyaya verdiği kuvvetli mesajın Kıbrıs’ta da iktidarı ve muhalefetiyle verilmesinin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bugün ayrılıkları değil birliktelikleri konuşmanın, fikir ayrılıklarını değil KKTC ve Türkiye’nin ortak menfaatleri için birlikte olabilmenin zamanıdır. Bunun için buradayız ve hep birlikteyiz” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü nedeniyle bulunduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı ziyaret etti. Tatar’ın kabulü için teşekkür eden Özel, “Kıbrıs Barış Harekatının 50’nci yıl törenlerine yarın hep birlikte katılmak üzere burada önceki genel başkanlarımızla, Kıbrıs Barış Harekatında bakanlık görevinde olan, harekat kararının altında imzası olan, dönemin bakanı Önder Sav ile birlikte, sizin de altını çizdiğiniz, dönemin Dışişleri Bakanının kızı Ayşe Güneş Ayata ile birlikte buradayız. Ayrıca partimizin Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları, Gölge Milli Savunma ve Dışişleri Bakanlarımız, Genel Sekreterimiz, Parti Meclisimizin en genç üyelerinden de oluşan tüm partimizi temsil eden güçlü bir heyetle burada sizinle birlikteyiz, yanınızdayız” dedi. Genel Başkan seçildikten sonra ilk ziyaretini KKTC’ye gerçekleştirdiğini vurgulayan Özel, şunları söyledi:


fzqo2m9vIadkedbw7ebm6usj.jpg

j7qIfd94mw5hml6bkjckudp3.jpg

f8jahbenxp79f3bdawvryzwh.jpg

3ghyc9elaow7zuwlonxpgb6j.jpg

vbkk6y4wa5If8zrog27h9iyr.jpg

rboyfaqdhne4vt3aIuyg2idj.jpg

0mkcsfhiqxetgdlsvwk8rjzu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.