CHP Lideri Özgür Özel: “Bu Tartışmayı Siyasi Çekişme Noktasına Getirmeye Çalışmak Milli Takım’a Zarar Verir”

CHP Lideri Özgür Özel: “Bu Tartışmayı Siyasi Çekişme Noktasına Getirmeye Çalışmak Milli Takım’a Zarar Verir”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“SIĞINMACI SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN CHP OLARAK EN KUVVETLİ İNİSİYATİFİ ALACAĞIMIZI SÖYLEDİK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. CHP Lideri Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Milli Futbolcu Melih Demiral’ın gol atmasının ardından yaptığı bozkurt işaretiyle ilgili soruya, “Şu an Türkiye’nin ve Türk Milli Takımı’nın tartışmalara, polemiklere değil Cumartesi akşamki maça konsantre olmasına ihtiyaç var. Burada tek husus şudur. UEFA’nın FIFA’nın hareket geçmesini doğru bulmuyoruz. Genç bir futbolcunun gol sevincini yaşarken kullandığı bu işaretten dolayı böyle bir soruşturmayı doğru bulmadığımızı dün de ifade ettik. Ama bu tartışmayı Türkiye’de köpürtmek, büyütmek, siyasi çekişme noktasına getirmeye çalışmak başta Milli Takım’a zarar verir. Bu konuda herkesin duyarlı davranması gerekiyor” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkan Ümit Özdağ ile bayramlaşma sırasında kendisi seçim gündeminden dolayı bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunamadıklarını ve en kısa sürede bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söylemişlerdi. Biz de bundan büyük bir memnuniyet duyacağımızı söyledik. Bugün çok kıymetli heyetleri ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Sekreteri ile birlikte bizi ziyaret ettiler. Öncelikle kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Özel şöyle devam etti:


rsukcqljaqjwg7zntIr8f6p9.jpg

wzvmc0ofxIatm68g1yhuayfj.jpg

5weudk4ct3zoclvv9pfgjady.jpg

4qalmbIsdryex2w905vo3abm.jpg

aj4dxfekm9oybsduqIfvwgsm.jpg

wet7q8c3bfyhbawmmiuofxl9.jpg

3wairycggj1zvq6enxbakctd.jpg

lhpv8a5b4dscfcu0ln7k69dt.jpg

w04p79gduziyevsxxmhc1jkj.jpg

d2ruyalwmlvI3mke96pv1qyx.jpg

qv62dnjsuvir0pyc8host4kx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.