CHP Lideri Özgür Özel: “Belediyeleri Zora Sokarak CHP’yi Yıpratacağını Düşünüyorsan, Aldanıyorsun”

CHP Lideri Özgür Özel: “Belediyeleri Zora Sokarak CHP’yi Yıpratacağını Düşünüyorsan, Aldanıyorsun”

“AĞIRSA ÇIKAR KÜFEYİ, VER BAK NASIL TAŞIYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de halk buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li belediyelerin SGK borçlarına ilişkin yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, “Bunun tek amacı var, belediye başkanlarımızın elini kolunu bağlamak, hizmeti aksatmak, bunun üzerinden ucuz siyaset yapmak. Buradan sesleniyorum, öyle belediyeleri zora sokarak, halkın hizmetini aksatarak CHP’yi yıpratacağını düşünüyorsan, aldanıyorsun. Halk arkamızda, millet arkamızda, bunu millet görüyor, sana bunun hesabını ilk sandıkta soracak, ilk sandıkta” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de halk buluşmasına katıldı. Özel, “Merhaba Balıkesir’in güzel insanları. Balıkesir herhalde siyasi hayatımızda yeni bir kimlik kazanmaya başladı. Biliyorsunuz, 25 Ocak tarihinde Balıkesir’e sevgili Ahmet Akın’ın aday tanıtımı için gelmiştim. Bir salon toplantısı öngörüldü. Salon hınca hınç dolmuş ancak salonun önüne gittim ve dedim ki herkes dışarı çıkmış. Dediler ki içerisi dolu, ama üç katı insan burada bekliyor. Salon toplantısına gitmişken bir miting yapmıştık. Bugün de sevgili Ahmet Akın’ın kahvesini içmeye, görevini ve makamında tebrik etmeye geldim. Ama belediyenin bir yanında bir miting var. Bir yanında bir miting var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu coşku ve heyecan için. Hiç şüphe yok. Balıkesir Kuvâ-yi Milliye ateşinin yakıldığı alaca mescittir. Balıkesir, Kuvâ-yi Milliye’nin şehridir. Balıkesir, bir uyanış olacaksa, bir ayağa kalkma olacaksa, bir kurtuluş olacaksa, ona ilk inanan ve ilk davranan şehirdir. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Özel şöyle devam etti:


hcvtd7preqoo3fp5j4n6ym0b.jpg

fbh5vyoInixxdqpasldgu7za.jpg

koa1jlskcpveyduno3xbijhb.jpg

kbo1zevpbvkytu4gdjsor7xp.jpg

bc35i7ancrzogfuhIlpugqoj.jpg

yh67xvzeqlcs0pjvxwmbsima.jpg

qdl3srevjq2prkmuhxvxwzgc.jpg

prnIdlgt1sbgbwkzlfe8r6mh.jpg

t9dcvkwg6m7echpsmq1ueIbs.jpg

s7I3qvsajl6uhu2kwczgqfre.jpg

grpl6bxqt81kesrczdndl7y4.jpg

eqcigblrh5Imdy19tkx6wnvb.jpg

hspIt7mx8fohpxetqcc0akda.jpg

brpyqnzmjt9kqls18knvguso.jpg

ep1tioaIdmoyrsfbtk8xkzup.jpg

qdkxmzq4vwvctyhfgmz3ah9a.jpg

dnye3mcjhvdebsIxa9rg64qo.jpg

8nizexI3sm4qrnfyc0m6p2rg.jpg

vzmjbxuorhfhkaoxg7wukjv0.jpg

byrvbgtIi5po36c4waxx7zru.jpg

orqm6nd8esehxcvlhjkqzamp.jpg

10ydqxjxj9pythtubeziqn5l.jpg

znlpea6rwx7fthvlvxcayyqz.jpg

3jepdkgtz1sklqaq98vn4xus.jpg

u1fglpaa7npfkqxwylcjyjhe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.