CHP Lideri Özgür Özel, Balıkesir’de Konuştu: “Ahmet Akın Gelirse Adalet, Refah Ve Güven Gelir”

CHP Lideri Özgür Özel, Balıkesir’de Konuştu: “Ahmet Akın Gelirse Adalet, Refah Ve Güven Gelir”

“AHMET AKIN’A OY VERİNCE, BALIKESİR KENDİNE GELİR”

“İLİÇ’İN MÜSEBBİBİNİ İSTANBUL’UN FELAKETİ YAPMAYIN”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Balıkesir Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısında, “Eğer Ahmet Akın gelirse hem vallahi hem billahi Balıkesir’de kavga olmaz, huzur gelir. Balıkesir’e adalet gelir, refah gelir, sevgi gelir, güven gelir. Ahmet Akın’a oy verince Balıkesir kendine gelir. Ona güveniyor ve onu destekliyoruz” dedi. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum’un “sebep olacağı yıkımlar” hakkında konuşan Özel, “İliç’te facianın yaşanmasına sebebiyet veren imza, ÇED raporunun imzasıdır. Onun altında imzası olan dönemin Çevre Bakanı Murat Kurum’dur. ‘Ne alakası var benimle’ dediği imza, ‘Heyelan riski yoktur’ diye attığı, evlatlarımızı felakete sürüklediği bir imzadır. Bundan sonra vatandaşlarımızdan talebimizdir, uyarımızdır. İliç felaketinin müsebbibini İstanbul’un felaketi yapmasınlar, İstanbul’un felaketine engel olsunlar” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir aday tanıtım toplantısına katıldı. Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’ndaki tanıtım toplantısında konuşan Özel, “İzmir’in işgalinin ardından 5 ayrı kongreyi gerçekleştirmiş, ardından bir taraftan Ayvalık, Soma, Akhisar, İvrindi’de bulduğu her yerde düşmana direnmiş, bu direncin sonucunda Kuvayi Milliye’nin sembol kentlerinden bir tanesi olmuş, hepimizin söylerken tüylerini diken diken ettiği gibi düşmana ilk kurşunu da, son kurşunu da atmış Balıkesir’imizin kahraman vatan evlatları hepinize merhaba. Burada sizlerle birlikte olmak büyük bir keyif. Elbette ‘Memleketin neresi’ dendiğinde Manisalıyım ancak Trabzon’da, Gaziantep, Erzurum, Trakya’da pek çok partilimiz şöyle söylüyor, ‘Kızım sizde’ diyor ya da ‘Damadım hemşerin’ diyor. Nereliler diyorum, kimi Balıkesirli, kimi Edremitli diyor. Kimse Türkiye’de Balıkesir ile Manisa’yı birbirinden ayrı görmüyor. Ben de CHP’nin Genel Başkanı olarak Balıkesir’i memleketim görüyorum. Biraz önce sevgili Ahmet Akın sunumunu yaptı, zaman ilerledikçe toparlıyorum dedi, uzatıyorum dedi sonra bana geldi ‘Genel Başkanım kusura bakmayın’ dedi. Bu bana onun ilk milletvekili olduğu 2015 yılının eylül, ekimini hatırlattı. Kürsüdeydi, söz vermiştik, konuşuyordu, süre bitti ama laf bitmedi, yetiştiremedi. Süre istedi, 1 dakikada toparlayamadı, geldi yanıma her zamanki nezaketiyle dedi ki ‘Grup Başkanvekilim kusura bakmayın, yetiştiremedim’ dedi. O zaman ona bir şey söylemiştim, hatırlayacak. Dedim ki ‘Ahmet söz biter, süre bitmezse tehlike. Süre biter söz bitmezse hiç mahsuru yok’. Şimdi gördüğüm şu, süre bitip de projeler bitmiyorsa bu güzel bir iştir. Projeler zamana sığmıyorsa güzel bir iştir. Bir tarafta zamanı tüketip işi üretmeyenler var. Bir tarafta yapacaklarını anlatmaya vakti yetmeyen bir Ahmet Akın var. Şimdi, bizim sloganımız ‘İşimiz gücümüz Türkiye.’ ‘İşimiz gücümüz Balıkesir.’ ‘İşimiz gücümüz Edremit.’ ‘İşimiz gücümüz Ayvalık.’ Bütün ilçeler” dedi.

“ADAYLAŞTIRAMADIKLARIMIZA DA KEFİLİZ”

“Bizim belediye başkanlarımız bir başka şeyle meşgul olmak yerine işine motive olan, kentine motive olan, kenti geliştirmeye, işini iyi yapmaya motive olmuş kişilerdir” diyen Özel, “Ben burada aday gösterdiğimiz her arkadaşımızın, geçmişte partimizde bu görevi yapmış herkesin işini gücünü bırakıp kentine yoğunlaştığını, kendi gelirini, varlığını, çevresini, partisini zenginleştirmeyi, kendi etrafını zenginleştirmeyi değil kenti güzelleştirmeyi tercih eden namuslu, çalışkan arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyor ve onlara alkış istiyorum. Bizde birileri gibi yolsuzluklar, birtakım örgütlere bağlı olduğu için zorla istifa ettirmeler yok. Göreve getirdiğimiz arkadaşlara, görev verdiğimiz, aday yaptığımız arkadaşlara ne kadar güveniyor ve kefilsek aday adayı olup adaylaştıramadıklarımıza bu görevi yapıp adaylaştıramadıklarımıza da kefiliz. CHP’nin Genel Başkanı olarak bu kefaleti açıkça ortaya koyuyorum. Görevdeyken iyi olmayınca istifa etmeler, başka partiye gitmeler, oradan partiye ateş etmeler. Vallahi 3, 5 kişinin, iktidara yakın gazetelerin manşetine çıkmasının bir önemi yok. 16 bin 500 aday adayı vardı bu partide, 3’ü, 5’i öyle yapıyor ama sabahleyin adaydan erken kalkıp adayı arayıp ‘Hadi çalışmaya gitmiyor muyuz’ diyen aday adayımız. Kendisine ayırdığı bütçeyi ilçe başkanına getiren aday adayımız, kendisine giydirdiği aracı belediye başkan adayıma tahsis eden aday adayımız var bizim. Bizim gönlümüzün manşetinde bu arkadaşlar var, onları yürekten alkışlıyoruz” ifadelerini kullandı. Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:


lvsjn1rhIe9qdgpg2vktoaye.jpg

e9eglojalcurhyixzkwkcu8v.jpg

ozqlcs2jgs38dkowmj4qum6u.jpg

qfso1l4uadmhytggxpcm0e7z.jpg

k1tbzk37oc2fq9wya6gmIvxt.jpg

vqbxmh0umkcnithtx6rIv5zl.jpg

rd6cnj2p8vnuzpm9kysqy45w.jpg

zehf4nd8zvcmyw9olex3swax.jpg

rlfsugck8h54lm6o1sqnwuvw.jpg

nsed1awzdyy5jkzcutfbprhn.jpg

kh6dtmhxnolj7puawyydeicm.jpg

kzIiqn9dp62ebcrxz3cqys8e.jpg

toxe1uyk9uhrbn74jlkcwdnt.jpg

jrytbseyhfaibj7vadrxldc5.jpg

7vbsngrnjfx8cjykew5qd9tq.jpg

oIsrgcnyeuqlunbsfka2pvz1.jpg

1qukcqdxpy4ns2i68hlyfzn3.jpg

p8bcpoadud3ztj2hw9btks0e.jpg

h4zpiqkxudcn87032dj9arlw.jpg

b1zjxhrlreov7bhkwo4txfpg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.