CHP Lideri Özgür Özel, Antalya’dan Seslendi: “Size Türkiye İttifakını Emanet Ediyorum”

CHP Lideri Özgür Özel, Antalya’dan Seslendi: “Size Türkiye İttifakını Emanet Ediyorum”

“İYİLİK KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında, “Size Türkiye İttifakını emanet ediyorum. Antalya’yı Antalya ittifakı, Türkiye’yi Türkiye İttifakı kazanacak. Hepinize güveniyorum. Bu seçimi siz kazanacaksınız. Arkanıza bakın, başkanlar arkanızda, Antalya ayağa kalkmış, ayağa kalkın ve alın bu seçimi. Hepinize güveniyoruz. Türkiye İttifakına güveniyoruz. Biz kazanacağız, iyilik kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Antalya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katıldı. Özel burada yaptığı konuşmada, “Bugün Antalya’da bir aday tanıtım toplantısındayız, geçtiğimiz 5 yılın hesabının verildiği, gelecek 5 yıl ile ilgili ortaya konulan talebin somutlaştırıldığı, projelerin ortaya konduğu, Antalya’dan hem büyükşehir belediye başkanımız, hem de Antalya’nın birbirinden güzel 20 ilçesi adına görev talep ettiğimiz çok önemli bir günde sizlerle birlikteyiz” ifadesini kullandı.

“Bugün bu buluşmanın diğer şehirlerde yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız buluşmalardan bir farkı var. CHP’nin adaylarının seçim kurullarına teslim edildiği, aday belirleme sürecinin geride kaldığı bir günün ertesinde kampanyanın gerçek anlamda başladığı ilk günde Antalya’da sizlerle birlikteyiz” diyen Genel Başkan Özgür Özel ayrıca, “Antalya’ya, Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olsun. Partimize hayırlı olsun. Aday belirleme süreçleri her zaman zorlu süreçler. Kırgını, mutsuzu olmadan tamamlanması imkansız süreçler. Bunun yollarını önümüzdeki 5 yılda arayacağız. Sürekli ölçme ve değerlendirme ile mevcut belediye başkanlarımıza 3 ayda bir halkın memnuniyet anketlerinin tek bir merkezden ortak sorularla yapıldığı, doğru örneklem ve yöntem konusunda herkesin mutabık olduğu bir ölçme ve değerlendirme sistemi ile bundan sonra milletimizin görevlendirdiği, partimizin üyesi olan belediye başkanlarına sürekli 3 ayda bir karne vereceğiz. Artık gelecek 5 yılın sonuna gelindiğinde önlerine konulan anketler bir sürpriz, sevinilecek ya da üzülecek bir mesele değil 5 yıllık bir trendin, bildikleri, yönettikleri, kötüye giden bir şey varsa tedbir aldıkları, güçlü kaslarını kuvvetlendirdikleri, zayıf yanlarını telafi ettikleri bir sürecin son belgesi olacak. Bunu sağlayana kadar aday belirleme süreçleri tüm partilerde hep sancılı oldu. Böyle objektif kriterler olmazsa da olmaya devam edecek” dedi.

“PARTİLİLİĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK”

Özel, “Antalya’da göreve devam ettiğimiz belediye başkanlarımız var. Birlikte yola devam edemediğimiz, gelecekte başka görevler yapmalarını, partiye katkılarını ümit ettiğimiz arkadaşlarımız var. Bunların her birisinin kendilerine ait ayrı hikayeleri var. Ben özellikle bugüne kadar partimize hizmet etmiş, bundan sonraki süreçte 1 Nisan’dan sonra partimize, kentimize farklı alanlarda katkı sağlayacak göreve devam etmeyecek arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum ve kuvvetli alkışlarını istiyorum onlar için. Ne Antalya’da ne Türkiye’nin bir başka yerinde adaylaştırmadığımız arkadaşlarımız birilerinin adaylaştırmadıkları gibi ‘Efendim metal yorgunluğu var, o bırakmazsa biz görevden alırız’, savcı ile tehdit edilen, FETÖ’cülükle suçlanan, itibar suikastına uğrattıkları kişiler gibi değiller. Bizim göreve devam edenlerin de devam etmeyenlerin de vatanseverliğinden, dürüst yönetici olduklarından, çalışkanlıklarından ve partililiklerinden hiçbir şüphemiz yoktur. Bundan kimse şüphe duymasın. Tabii süreç bundan önce de ifade ettiğimiz gibi bizim belediye başkanlarımızın olduğu kentlerde memnuniyet anketleri ile ilerledi. Başkan biraz önce bana, partinin yetkili organlarına teşekkür etti. Elbette bu teşekküre karşı biz de teşekkür ediyoruz. Ancak Başkanı adaylaştıran ne Özgür Özel’dir, ne Parti Meclisi, ne MYK’dir. Muhittin Böcek’i adaylaştıran, yaptığı hizmetlerin Antalya halkından gördüğü teveccühtür. Bugün yola devam ettiğimiz arkadaşlarımız, yapılan memnuniyet anketlerinde seçildikleri günden ilerde, partinin oyundan ileride olan arkadaşlarımızdır. Göreve devam edemediklerimiz, seçimi kaybedecekleri için değil ancak yapılan anketlerde, ilçede, beldede ve burada sadece ilçe ve büyükşehir var, talebin değişim yönünde frekans alınan, halkın değişim istediği ve bu nedenle de yapılan profil anketlerine göre aday çalışmalarının yapıldığı yerlerdir. Göreve devam etmediğimiz arkadaşlarımız var ama bir arkadaşımız göreve kendisi bizim onun memnuniyet anketini ifade etmemize, hatta engellilerle ilgili bir açılışta engelli kardeşlerimizin boynuna sarılıp ‘Bizi bırakma’ diye bizimle birlikte ona baskı yaptığı bir süreçte, gayri resmi olarak da adaylaştırdığımız sevgili Şükrü Sözen, görevi kendisi, Manavgat’ı bırakıyor. Ama biz onu bırakmıyoruz, onu seviyoruz. Çok güzel işler yaptı, yüksek bir memnuniyet yakaladı. Görevi şimdi yerine çok kıymetli kardeşim, önceki dönem milletvekilimize bırakıyor ama en güzel tarafı şu. Sokakta 3 kişi neredeyse el ele, kol kola geziyorlar. İlçe başkanı, mevcut başkan ve adayımız. 3’ünü de alnından öpüyorum. Partililik budur” dedi. Önümüzdeki dönemde CHP tüzüğünde çeşitli değişiklikler planlandığının altını çizen Özel, şöyle konuştu:


rgyvurqnkdaosI2l0djju5gp.jpg

s4dxip9qydvmhuzyqI8bztwp.jpg

pcbrdqzbkutk5mtv2wuiwssg.jpg

uwht8xmci6g3nmonysva1fze.jpg

jmggItqdaspklwa0fyzorr7n.jpg

g3fejtpk9f6uvl1kpoohvybz.jpg

mdpodsmev9853nubryftn6kb.jpg

lxws7rd9ccg6foplxnapwovd.jpg

8j5r4yzcfzioslnvbIfunxa3.jpg

reIbfxnzu8znfvgxtjptkyaq.jpg

dfmi7lnrIfanjt5wezpq1ayp.jpg

pavkwbfzrngvh2moz3s54tfc.jpg

ghpoiI6gtylr8fktcazunpjv.jpg

uzet3fhmar0spq2df7tlyk5o.jpg

ljjkce3gIycbi9adl6vr8mwu.jpg

oenfswIg3qqdk6urcyry7eta.jpg

qm2lwc50jd4zsun7elwqx3vd.jpg

hiukzInd7jkm28v6llqqvtcp.jpg

zqegunwnhq2mu6oshlw0ki1c.jpg

a0j7gyIlsyxdgjba2nm9pof8.jpg

az2opmq8edhfjv659Iukrsc4.jpg

sqhjnarv2qkuyzrpdwfiystt.jpg

dvy0aquq7gIplpojn2tjrayn.jpg

q1bgfqtubczk0xe9nkuip8lo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.