CHP İZMİR, "BİZVARIZ" DEDİ

CHP İZMİR, "BİZVARIZ" DEDİ

CHP İzmir İl Teşkilatı ve CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara gıda yardımı yapmak için başlattığı "BizVarız" kampanyasına 1000 koli ile katıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "İktidar sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiremezken, CHP'li belediyeler, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Bu salgını ancak dayanışma ile yenebiliriz" dedi.
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'BizVarız' solganı ile başlattığı dayanışma kampanyasına CHP İzmir İl teşkilatı ve İzmir milletvekilleri de katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı kampanya ile 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan gıda yardımı desteğine 1000 koli ile katılan CHP'li vekiller ile CHP İl Yönetim Kurulu, örnek bir tablo oluşturdu. Bu kapsamda hazırlanan koliler, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir milletvekillerinin katıldığı organizasyonla yardıma muhtaç yurttaşlara ulaştırılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Tüm insanlığı tehdit eden salgınla mücadele ettiğimiz şu dönemde, iktidar sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiremezken CHP'li belediyeler, sosyal belediyeciliği en güzel örneklerini sergiliyorlar. Büyükşehir belediyemizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttığı erzak yardımı kampanyasına biz de İzmir milletvekillerimiz ve İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte 1.000 koli erzak paketiyle destek verdik. Bu salgını ancak dayanışma ile yenebiliriz" dedi.

Başkan Tunç Soyer ise, "Büyükşehir Belediyesi’nin “Biz Varız” kampanyasına bin paketle katılan CHP İzmir milletvekilleri ve CHP İzmir İl Örgütüne şükranlarımı sunuyorum. CHP İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekillerimiz Tuncay Özkan, Atilla Sertel, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat'la yardım paketlerini birlikte hazırladık. Örnek oldular, güç verdiler" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.