CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Ankara’da Merkez Yönetim Kurulu Toplantımıza Katılacağız”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Ankara’da Merkez Yönetim Kurulu Toplantımıza Katılacağız”

“TÜM YÖNLERİYLE İRDELEYECEĞİZ”

“YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARININ TAKİPÇİSİYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının ardından güneydoğu programını iptal etme kararı aldıklarını anımsatarak, “Ankara’ya gidiyoruz. Ankara’da Merkez Yönetim Kurulumuz toplantı halinde. O toplantıya da katılacağız ve konuyu tüm yönleriyle irdeleyeceğiz ve yarın da yine Ankara’daki meslektaşlarınızla görüşlerimizi, düşüncelerimizi paylaşacağız. Bir kez daha hayatını kaybeden dört yurttaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarla özellikle hekim arkadaşlarımız yakından ilgileniyorlar, sağlık durumlarının takipçisiyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının ardından güneydoğu programını iptal ederek Ankara’ya dönme kararı aldı. Bu kapsamda ilk önce Diyarbakır’da gerçekleştirilen olağanüstü Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılan Özel, bu toplantının ardından kurmayları ile birlikte Ankara’ya dönmek için havaalanına gitti. Özel, havaalanı gitmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’daydık ve yarından itibaren Batman, Mardin diye devam edip en son Van’da programımızı tamamlamayı düşünüyorduk. Bugün belediye ziyareti sırasında canlı yayında iletilen bir notla Kahramankazan’daki terörist saldırıdan haberdar olduk. Devam eden programımız buradaydı, burada Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde kent konseyi mensuplarımızı bekliyorduk. Sağ olsun Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Kaya bize bir toplantı salonu tahsis etti. Bir toplantı gerçekleştirdik arkadaşlarımızla birlikte, buradaki heyetle. Aynı zamanda Ankara’daki MYK üyelerimiz de Genel Sekreterimizin çağrısı ile toplandılar ve durumu kavramaya çalıştık. O sırada İçişleri Bakanımızla da telefonla görüştüm. Kendisi tabii onların açıklamasını beklediğimiz için, o bilgi, o süre içerisinde bizde kaldı ama kaybın dört kişi olduğunu, 14 yaralı olduğunu ve rehine operasyonun, rehinelerin herhangi bir zarar görmeden tamamlandığına ilişkin bilgileri de doğrudan paylaştı” dedi. Özel ayrıca, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.