CHP 23 NİSAN YARIŞMALARININ SON BAŞVURU TARİHİNİ ERTELEDİ

CHP 23 NİSAN YARIŞMALARININ SON BAŞVURU TARİHİNİ ERTELEDİ

CHP’nin düzenlediği Milli Egemenliğin 100. Yılı 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim, şiir ve beste yarışmalarının son başvuru tarihini koronavirüs salgını nedeniyle süresiz uzatıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Virüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra yeni yarışma takvimini 23nisan.chp.org.tr adresinden açıklayacağız. Çocuklarımızın gözünden kuruluş ve kurtuluş coşkunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Resimlerinizi yapıp, şiirlerinizi yazıp, bestelerinizi yapıp yarışmaya katılmanızı istiyoruz.”

Yarışma hakkında da bilgi veren İlgezdi, “Resim, şiir ve beste dallarında yarışmalar düzenlenecek. Beste yarışması ise çocuklar ve büyükler kategorisi olmak üzere iki ayrı dalda yapılacaktır” dedi.

Yarışmanın temaları ise “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, “Mustafa Kemal Atatürk”, “Cumhuriyet”, “Demokrasi” ve “TBMM'nin açılmasının 100. Yıldönümü”.  Detaylı bilgiye 23nisan.chp.org.tr adresinden ulaşılabiliyor. Yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.