Çankaya Belediyesi Kent Sağlığı İçin Çalışıyor

Çankaya Belediyesi Kent Sağlığı İçin Çalışıyor

Çankaya Belediyesi, kent sağlığını sürdürülebilir hale getirmek için konteyner temizleme ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri daha temiz ve yaşanabilir bir Çankaya için ilçe genelinde seferber oldu.

Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çankaya’yı pırıl pırıl yapmak için çalışmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte böcek, haşere ve kokunun önlenmesi amacıyla semtlerde bulunan çöp konteynerlerini temizleyerek ilaçlama yapıyor.

14 BİN 15 ADET KONTEYNER ÇANKAYALILARIN HİZMETİNDE

İlçe sınırları içerisindeki 123 mahallede, 1.016 personel ile 7/24 hizmet veren Çankaya Belediyesi, evsel atıklar için çeşitli bölgelere çeşitli ölçülerde konteyner yerleştirdi. 770 litrelik 11 bin 649 adet galvanizli ve plastik çöp konteyneri, 3 metreküplük 1730 adet yer üstü konteyneri, 5 bin litrelik 636 adet yeraltı olmak üzere toplam 14 bin 15 adet konteyner, Çankaya’nın cadde ve sokaklarında kullanılıyor. Belediye,  ayrıca kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda vatandaşların basit çöplerini atabilmelerine olanak sağlayan 5 bin 650 adet kompozit kapaklı askılı çöp poşeti bulunduruyor.

KONTEYNERLERE HİJYEN

Konteyner temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda da atıkların kaldırılması, süpürülmesi ve yıkanması çalışmalarını yapan Çankaya Belediyesi, konteynerleri temiz tutmaya özen gösteriyor. Boş alan temizliği de yapan Belediye ekipleri, daha sağlıklı bir kent için ilçenin her köşesini titizlikle temizliyor.

lgpd9qoI2exarmlpnsr7cb0t.jpg

Iacaypi04ryc6u2ruhbd9nxo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.