Can Dostlarımız Unutulmadı

Can Dostlarımız Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanansokak hayvanlarına mama desteği sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle birlikte sokaktayaşayan hayvan dostlarımızı unutmadı. İlçenin her yanını karış karış gezenbelediye ekipleri, sokak hayvanlarının beslenebilmesi için belirlenen noktalarayüksek proteinli mama bıraktı. Kötü hava koşullarında can dostlarıunutmayacaklarını ifade eden belediye yetkilileri, sokak hayvanlarına mamadesteğinin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. İlçede yaşayanvatandaşların da kapılarının önüne mama kapları koymaları konusunda çağrıda bulunanekipler, çalışmanın tüm belediyelere örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 

“Onlar BizimDilsiz Dostlarımız”

Soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının yanında olduklarınıbelirten Esenyurt Belediye yetkilisi Umur Kara; “İlçe genelindeki candostlarımızın kötü hava koşullarından dolayı aç kalmamaları için onlara mamadesteği sağlıyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak belirlediğimiz noktalara,dostlarımızın beslenebilmeleri ve sağlıklı kalabilmeleri için besin değeriyüksek mamalar bırakıyoruz. Çünkü soğuk hava koşullarında onların olumsuzetkilenmemesi bizim için çok önemli. Bu kapsamda hayvan dostlarımızın gerekli tümihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdanricamız; sokak hayvanlarının beslenmesi konusuna duyarlı olmaları ve evlerininönüne bir kap mama ve su bırakmalarıdır. Esenyurt Belediyesi olarak sokakhayvanlarının yanında olacağız ve hizmetlerimize aralıksız olarak devam edeceğiz.”dedi.

7hmuvrd508xgkyiI9zr42qdg.jpg

c6k5jedc1b4wknefmghp3lrv.jpg

ppstktahuvx0niwrlj2m8seb.jpg

sblac0hiswgudekvmlcqpk65.jpg

cqbi6ylbpgt4pwyun73sodqe.jpg

ngxxzjunyewtdq3shcvp5l7m.jpg

yewcscg4u0xlj2tzpnpobbhk.jpg

cxmnvolucbaIu7nh9ksgbdw8.jpg

lv3vjzc2cerr9hotu6by8wde.jpg

hgdttpv5arjwfqcgxneoicl1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.