Bursa'da düzenlenen G3 koşuyu Yürekstar kazandı

Bursa'da düzenlenen G3 koşuyu Yürekstar kazandı

16 Eylül Cuma günü koşulan yarışın (G3/DHÖW) startı, Bursa Osmangazi Hipodromunda saat 17.00'de verildi.

3 yaşlı Arap taylarının boy gösterdiği mücadele, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

9 safkanın katılımıyla gerçekleşen koşuyu, Ahmet Kaya'nın sahibi olduğu, Kaya Dünyası Ltd. Şti. tarafından yetiştirilen doru erkek tay Yürek Star (Kayayürekli - Starrubi / Druid) jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde kazandı. Seçkin Aydoğan tarafından antrene edilen Yürek Star, Bursa Hipodromu'nda son kez katıldığı Karacabey Koşusu'nu (A3) bugünkü jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde kazanmayı başarmıştı.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Keyifli bir mücadeleye sahne olan yarışta, Mertcan Çelik idaresindeki Aden Perisi (Turbo - Kafkas Perisi / Caş) ikinci, Uzun Dalga (Özgünhan - Bersun / Batyskaf) Muhammed Mir Bilgin ile üçüncü, Nurettin Şen ile bu koşuya katılan Gürobası (Ayabakan - Kızılgüneş / Tamerinoğlu) dördüncü ve Alyadigar (Karaüzüm - Alarap / Kazibert) ise Halil Kaplan idaresinde beşinci oldu.

Koşunun galibi Yürek Star için bitiriş derecesi 1.31.98 olurken, farklar 1,5 Boy - Baş - 4 Boy - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

wftbk97nyvu4eosngjIig1da.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.