BİNLERCE SİLİVRİLİ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU

BİNLERCE SİLİVRİLİ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU

Silivri Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü'nde, binlerce Silivrili ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile caddeleri doldurdu.

Silivri Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan binlerce Silivrili saat 19.30'da 19 Mayıs Meydanı’nda buluştu. Ellerinde Türk Bayrağı, meşaleler ve belediye bandosu eşliğinde Silivri Sahili Atatürk Meydanı’na yürüyen Silivrililer, marşlar söyleyerek Türk Bayrağı’nı caddelerde dalgalandırdı. Evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar da Cumhuriyet coşkusuna destek verdi. Düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, teşkilat mensupları, muhtarlar, oda ve dernek başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve binlerce Silivrili katıldı.

KARANFİLLER ATATÜRK ANITI'NA BIRAKILDI

Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda buluşan vatandaşlar, cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuyan Silivrililer, Atatürk Anıtı'nı Türk Bayrakları ile donattı. Kaymakam Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz beraberinde eşleri ve protokol üyeleri ile birlikte anıta karanfil bıraktı. Program Onuncu Yıl Marşı'nın seslendirilmesi ile sona erdi.


Kaynak: Silivri Belediyesi






























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.