Beyoğlu Belediyesi "Herkes İçin Beyoğlu" Temalı Kültür Sanat Çalıştayı Düzenledi

Beyoğlu Belediyesi "Herkes İçin Beyoğlu" Temalı Kültür Sanat Çalıştayı Düzenledi

Beyoğlu Belediyesi, yeni stratejik planlama döneminde kültür sanat odağındaki iş birliği modellerini tasarlamak için “Herkes için Beyoğlu” temalı Kültür Sanat Çalıştayı’nın ilkini düzenledi.

Beyoğlu Belediyesi, yeni stratejik planlama döneminde kültür ve sanat odağında iş birliği modellerini geliştirmek için “Herkes İçin Beyoğlu” temalı Kültür Sanat Çalıştayı’nın ilkini düzenledi. Belediye Başkanı İnan Güney, Terra Santa’da kültür-sanat camiasıyla bir araya geldi. Çalıştayda ilçenin kültür sanat yol haritasının oluşturulması için fikir alışverişinde bulunuldu.

Beyoğlu’nu tekrardan kültür sanatın cazibe merkezi haline getirme arayışındayız. Bu toplantı, Beyoğlu’nun kültür sanatına yön verecek."
Sanatçılarımızın fikirleri ve önerileri bizim için çok önemli. Bu toplantılardan çıkacak sonuçlar, stratejik planımızda yer alacak ve Beyoğlu’nun önümüzdeki beş yıllık kültür sanat planlamasında olacak."

Çalıştaya, ilçede faaliyet gösteren kültür sanat kurumları, müzeler, sivil toplum kuruluşları, özel ve kamu kurumu temsilcileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.