BEYLİKDÜZÜLÜLER GÜNE SICAK ÇORBAYLA BAŞLIYOR

BEYLİKDÜZÜLÜLER GÜNE SICAK ÇORBAYLA BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, soğuk kış günlerinde vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Her kesimden ve her yaştan insanın yararlandığı hizmet, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla pek çok proje ve çalışmaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlara günde iki defa ücretsiz çorba ikramında bulunuyor. Beylikdüzü Mutfak’ta özenle hazırlanan sıcak çorbalar Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs Durağı’nda sabah 07.00 ila 09.00 akşam 17.00 ila 19.00 arasında dağıtılıyor. Her kesimden ve her yaştan insanın yararlandığı hizmet, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kültür merkezleri ile kütüphanelerde de dağıtılıyor

Ücretsiz çorba ikramı öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu kültür merkezlerinde ise aralıksız devam ediyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde de öğrenciler için ücretsiz çorba dağıtımı yapılıyor.

yekhzfovjn6sx3s89Igacyx4.jpg

qgx8j3bdlemnkoy6bucm7gwh.jpg

96ya3n8kvsxq0nrhpjueipme.jpg

j1qfnum5ppabowl6e89zbglI.jpg

nimfvtbhowr43nzab5e9v2x1.jpg

mrz4Ik5tanwcjjohhxtf1yxv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.