BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL ŞENLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL ŞENLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Beylikdüzü Belediyesi’nin ara tatile giren çocuklar için hazırladığı Yarıyıl Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Birçok etkinliğin sunulduğu şenlik alanında öğrencileri ziyaret ederek çocuklarla birlikte atölye çalışmalarına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini 4 Şubat Pazar gününe kadar sürecek bu güzel şenliğe davet ediyorum. Çocukların mutlu olması için çalışmaya onlar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.    

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Yarıyıl Şenliği dopdolu etkinliklerle devam ediyor. Atölye çalışmalarından sinema ve tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak sunulduğu şenlik renkli görüntülere sahne olurken, 6 merkezde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, sinema, dans, ebru atölyesi, ahşap ve taş boyama atölyeleri ile doyasıya eğleniyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın ziyaret ettiği şenlikte çocuklar Başkan Çalık’a yoğun ilgi gösterirken, tüm etkinliklerin ücretsiz sunulduğu şenlikler 4 Şubat’a kadar devam edecek.

“Beylikdüzü’nde çocuklar yarıyıl tatillerini dolu dolu geçiriyor”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki şenlik alanını ziyaret ederek çocuklarla birlikte atölye çalışmalarına katıldı. Çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Çalık, tüm öğrencilere iyi tatiller dileklerinde bulunarak “Beylikdüzü’nde çocuklar yarıyıl tatillerini dopdolu geçiriyor. İlçemizin birçok farklı noktasında devam eden etkinliklerimizde çocuklar; tiyatrodan konserlere, zeka oyunlarından pandomim gösterileri ve oyun alanları ile yarıyıl tatilinde hem eğlenip hem öğreniyor. Tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini 4 Şubat Pazar gününe kadar sürecek bu güzel şenliğe davet ediyorum. Çocukların mutlu olması için çalışmaya onlar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

54geuvIl9ayzsl7tjuprxqot.jpg

mo48idqubf3pvjywlz76wqcr.jpg

zrurmt2wpbIi0moswvsjzjbg.jpg

kjptn4unf9djl8woqh6gvyap.jpg

hqua2oy6nfv1ipzlI4jbyeda.jpg

ulfkbs3rzk0ymqnfcedvsxo7.jpg

srhu0nepmmttaqkgroIwxqlb.jpg

hjvxmqiImys7hrnn3akkpyb4.jpg

toqveqpytfym6axzomgkc8di.jpg

dvrpe0dfaguc19ntygz5kmps.jpg

68pgdmwxm35xo7esgo4d1wIl.jpg

hbdk4fdktzrqou6zgjls9eI7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.