BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI  KÖSELER, PAŞABAHÇE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI KÖSELER, PAŞABAHÇE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ilçenin köklü yerleşimlerinden Paşabahçe’de vatandaşların taleplerine kulak verdi.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Paşabahçe’de vatandaşlarla buluştu. Köseler, burada aktarılan sorunları aciliyet sırasına göre çözeceklerini ve bir sonraki buluşmada yapılan icraatları anlatacaklarını belirtti. Toplantıya, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Aksu, Bilgehan Murat Miniç, Müfit Yetkin ve Turgay Sucuoğlu, meclis üyeleri, muhtar İlkay Aydın, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Paşabahçe sakinleri, semt pazarı saatlerinin düzenlenmesi, halk ekmek büfesi, İskele Caddesi’nin bakımı, merkez cami tuvaletlerinin yenilenmesi, Ahmet Ferit İnal Lisesi spor sahasının kapatılması, ulaşım ve sivrisinek ilaçlaması gibi konularda taleplerini dile getirdi.

Köseler, yerinde ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflediklerini vurgulayarak, 20 yıldır Beykoz’da çözüm üretilmediğini, kendilerinin ise çözüm ve hizmet sözüyle geldiklerini söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilçenin acil konularını aktardıklarını ve projelerin hazır oldukça paylaşılacağını belirtti.

İBB’nin Beykoz yatırımları arasında R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nin güçlendirilmesi veya yeniden yapılması, Çekmeköy-Üsküdar Metrosu’nun Altunizade durağından Kavacık’a bağlantı yapılması ve uygun yerlerde kreş açılması yer alıyor.

Köseler, belediyede hizmet süresi dolan personel hakkında, seçim öncesi 235 kişinin 3 aylık süreyle işe alındığını, bu süre dolunca işten çıkarılmadıklarını, yeni ihalede liyakatli eski çalışanlara öncelik tanınacağını açıkladı. Ayrıca, ilçenin eski yapı stokuyla ilgili deprem gerçeğini TV kanalları yoluyla gündeme taşıyacağını ifade etti.

Paşabahçeliler, yeni dönemle artan temizlik hizmetleri için Başkan Köseler'e teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum