BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI KÖSELER, 'MAHALLE BULUŞMALARI'NA ANADOLUHİSARI’YLA DEVAM ETTİ

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI KÖSELER, 'MAHALLE BULUŞMALARI'NA ANADOLUHİSARI’YLA DEVAM ETTİ

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, tarihi Anadoluhisarı’nda düzenlenen 'Mahalle Buluşmaları'nın yedincisinde, yılların ihmaliyle kökleşen sorunları dinledi.

 Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, "Mahalle Buluşmaları"nın yedincisinde Anadoluhisarı sakinleriyle buluşarak yılların ihmaliyle biriken sorunları dinledi. Köseler, ulaşımdan aydınlatmaya, çocuk parklarından yeni spor alanlarına kadar birçok konuda hizmet sözü vererek, sorunları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ileteceğini belirtti.

Tarihi Anadoluhisarı’ndaki müze alanında düzenlenen toplantıya Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Aksu, Bilgehan Murat Miniç, Müfit Yetkin, meclis üyeleri, Anadoluhisarı Muhtarı Güzin Merve, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Toplantıda sakinler, deniz ulaşımının geliştirilmesi, kulüp binası ve spor tesisi yapılması, tarihi ağaçların korunması, kent konseyi kurulması, aydınlatma ve sokak güvenliğinin sağlanması gibi uzun süredir çözüm bekleyen sorunları dile getirdi. Ayrıca, hükümetin sokak hayvanlarının uyutulmasını içeren kanun teklifi hazırlığına alternatif çözümler üretilmesi istendi.

Başkan Köseler, ekibiyle birlikte sorunları dinleyerek, talepleri tek tek kaydetti ve öncelik sırasına göre çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. "Bizim yetki alanımız dışında yer alan konuları da İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile paylaşacağım. Ayın 11’inde, Hisar’la ilgili olan sıkıntıları da kendisiyle yapacağım görüşmede dile getireceğim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.