BEŞİKTAŞ’TA SON 5 YILDA BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇTİ

BEŞİKTAŞ’TA SON 5 YILDA BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇTİ

BEŞİKTAŞ’TA SON 5 YILDA BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇTİ

Beşiktaş Belediyesi, son 5 yılda ilçede yaşayan herkesin hayatını kolaylaştıran birçok projeyi hayata geçirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat döneminde gerçekleşen projeler aynı zamanda ilk ve en çok olma özelliği de taşıyor. Öğrenci-Ye, Saha Çözüm Hareketi, Aşevi, Halk Market ve Mağaza, Beltaş Sosyal Tesisleri, altyapı çalışmaları ve 7/24 veterinerlik hizmeti gibi önemli çalışmalar ön plana çıkıyor.

Beşiktaş Belediyesi, son 5 yılda gerçekleştirdiği projelerle öğrenciler başta olmak üzere ileri yaştaki komşuları, çocukları, gençleri, can dostlarımızı ve herkesi kapsayacak birçok projeyi hayata geçirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın başkanlığı döneminde gerçekleşen ve Beşiktaş’ta ilk ve en çok olma özelliği taşıyan projelerin başında öğrencilerin ücretsiz yemek yiyebileceği ‘’Öğrenci-Ye’’ projesi geliyor. Aynı zamanda ilçenin 50 yıldır kronik altyapı sorunları ve sel baskınları da yapılan çalışmalar sonucunda tarihe karıştı. Beşiktaş’ta son 5 yılda gerçekleşen ve ilk olma özelliği taşıyan aynı zamanda enleri arasında yer alan projeleri şu şekilde sıraladık.

5 YILDA BEŞİKTAŞ'IN ENLERİ VE İLKLERİ!

 

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez en çok altyapı yatırımı yapılan dönemini yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde en çok park ve yeşil alan oluşturularak halkın doğayla buluşma imkanının arttığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde en çok ulusal-uluslararası kültür sanat faaliyetleri ve yeni müzeleriyle kültürel çeşitliliğin fazla olduğu dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez Türkiye’nin ilk hayvan temalı müzesi olan Kedi Müzesi’ne ev sahipliği yaptığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez Öğrenci’Ye uygulaması ile öğrencilere ücretsiz yeme içme imkanının sunulduğu dönemini yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ücretsiz sağladığı eğitim hizmetleriyle en çok öğrenciye ulaştığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez kültür merkezlerinin varlığıyla öğrencilerin, gençlerin ve kadınların kültür sanat etkinliklerine katıldığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, Avrupa'ya gönderilen öğrencileri ve uluslararası buluşmalarıyla tarihinde ilk kez uluslararası arenada tanınırlık kazandığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez MOBİVET acil hayvan ambulansları ile 7/24 sokak hayvanlarının tedavi ihtiyaçlarının karşılandığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez Saha Çözüm Ekibi ile komşularının sorun ve taleplerinin yerine getirildiği dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde Engelli Koordinasyon Merkezi, Dost Eller Taksi, Engelsiz Sanat Topluluğu gibi oluşumlarla engelli vatandaşların yaşamının kolaylaştığı ve sosyal hayata katılımının daha fazla olduğu dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez 65+ Yaşam Ofisi ile ileri yaştaki komşuları için faaliyetlerin yapıldığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez Semt Kart uygulaması ile hem esnafa destek olunduğu hem de komşularının ekonomik avantajlar yaşadığı dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, Beltaş Sosyal Tesisleri ile tarihinde ilk kez Boğaz’a karşı sosyal tesislerinin olduğu dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde Halk Market, Halk Mağaza ve Aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine market ürünleri, eşya ve sıcak yemeğin en çok paylaşıldığı dönemini yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde Aşevi aracılığıyla günde en çok sıcak yemek paylaşıldığı dönemini yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi ile kadına şiddet mücadelesinde kadınlara ve gençlere en çok destek olunduğu dönemi yaşıyor.

???? Beşiktaş, tarihinde ilk kez Dönüştür Kazan, asbest uzaklaştırma çalışmaları ve sıfır karbon ayak izi ile çevresel sürdürülebilirliğe önem verildiği dönemini yaşıyor.

 

Beşiktaş Belediyesi'nin son 5 yılda hayata geçirdiği projeleri https://bitly.ws/3aXfx adlı web sitesinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.