BELTAŞ KİTAP KAFE BOĞAZ’IN EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

BELTAŞ KİTAP KAFE BOĞAZ’IN EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

BELTAŞ KİTAP KAFE BOĞAZ’IN EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kütüphaneleri, kültür merkezleri, müzeleri ve kültür-sanat etkinlikleriyle Beşiktaş’ı sanatın başkenti haline getiren Beşiktaş Belediyesi hayata kazandırdığı Beltaş Kitap Kafesi ile ziyaretçilerini Boğaz’ın eşsiz atmosferinde ağırlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat;

 “Göreve geldiğimiz andan itibaren Beşiktaş’ta yeni bir kültür-sanat anlayışı başlattık. Bu kapsamda ilçemize birçok kütüphane, kültür merkezi ve müze kazandırdık. Yine, açtığımız Beltaş Kafe’yle komşularımızı Boğaz’ın ferah manzarasıyla buluştururken Kitap Kafe’yle de öğrencilerimize rahatça ders çalışabilecekleri alanlar sunduk” ifadelerini kullandı.

7 üniversite ve 9 kampüse ev sahipliği yapan Beşiktaş Belediyesi, 300 metrekarelik alanda hayata geçirdiği Beltaş Kitap Kafe ile gençlerin okuma alışkanlıklarını artırarak toplumun kültürel hazinesine de katkı sağlıyor. Burada kitaplarını keyifle okuyan gençler aynı zamanda Boğaz'ın eşsiz manzarasının tadını çıkarıyor. Beltaş Kitap Kafe, ünlü yazarlar, düşünürler ve gazetecilerle gerçekleştirdiği imza günleri ve söyleşi etkinlikleriyle de gençleri bilgi ve deneyim dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Beşiktaş Belediyesi ‘’Beltaş Kitap Kafe Söyleşileri’’ etkinliklerinde bugüne kadar Pelin Batu, Zülal Kalkandelen, Mustafa Kutlukhan Perker, Emre Kongar, Ahmet Ümit, Elfin Tataroğlu, Yaşar Seyman ve İlknur Bektaş’ı ağırladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.