Belediyeden Vatandaşlara İşitme Cihazı Desteği

Belediyeden Vatandaşlara İşitme Cihazı Desteği

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarda insan odaklı hizmetler ortayakoyan Esenyurt Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracakprojelere imza atmaya devam ediyor. İlçede işitme engeli olan vatandaşlara cihazdesteği sağlayan belediye bu çalışma ile onların hayatını kolaylaştırıyor.

Esenyurt Belediyesi’nin, ilçe genelinde işitme engeli olanvatandaşlara cihaz yardımı tüm hızıyla devam ediyor. Belediyeye gelen talep doğrultusundabaşvuruyu değerlendiren yetkili birimler gerekli cihazları hızla temin ederekvatandaşların ihtiyacını karşılıyor. Uzman doktorlar tarafından sağlıktaramasından geçirilen bireylere işitme cihazının takılmasının ardından,kullanım aşamaları ise tüm detayları ile anlatılıyor. İhtiyaç duyduğu cihazakavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar bu projeden duyduğu memnuniyeti dilegetirirken, belediye ekipleri ise ilçede bulunan engelli bireylere yönelikhizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

 

“HayatlarınaDokunmak Bizi Mutlu Ediyor”

Vatandaşların huzurunu sağlamak için çalışmalarınıhızlandırdıklarını ifade eden belediye yetkilileri; “Belediyemize işitme cihazıtalep eden vatandaşlarımızın ihtiyaç tespitlerini yaptıktan sonravatandaşlarımız uzman doktorlar tarafından muayene ediliyor. Daha sonrakendilerine uygun işitme cihazları temin edilerek ihtiyaç sahibi vatandaşımızateslim etme işlemini gerçekleşiyoruz. Vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmakbizi çok mutlu ediyor. Onları daha iyi duyarken görmek, sağlıklarınakavuştuklarını ­­­­görmek paha biçilemez bir duygu. Esenyurt Belediyesi olarakvatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

odnrnbbyechlg9jzevxft1hq.jpg

Ix7vgqmwvgbuyafew8cpfyso.jpg

57oaw4yqbrn9d2ez6xlm1wsz.jpg

5oIjvefi2lcymrza4bohkch0.jpg

4a3tov206pzkbxntqdlmyhrx.jpg

txmmra0wx97thoylgsorajdn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.