Belediyeden Trafik Sorunlarına Etkin Çözüm

Belediyeden Trafik Sorunlarına Etkin Çözüm

Esenyurt Belediyesinin asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tümhızıyla devam ediyor. Çalışmalar sonunda ilçenin yolları ve kaldırımları yenibir görünüme kavuşurken yayalar için de güvenli alanlar oluşturulmuş oldu.

 

Esenyurt’ta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de destekverdiği çalışmaların adresi Battalgazi Mahallesi Doğalgaz Sokak ve OsmangaziMahallesi Ayazma Caddesi oldu. Belirlenen noktalarda tahrip olan kaldırımlarıyenileyen ve genişletme çalışmaları yapan belediye ekipleri hem yayalar içingüvenli alanlar oluşturdu hem de araç trafiğinin rahatlamasını sağladı. Ayrıcakaldırım genişletme çalışması yapılan noktalarda vatandaşların toplu taşımakullanırken güvenle bekleyecekleri kapalı durakların yerleştirilmesiplanlanıyor. İlçe genelinde vatandaşlardan gelen şikâyet ve önerileri dedikkate alan ekipler Esenyurt’un tüm noktalarında kontrollerini ve çalışmalarınısürdüreceklerini belirtti.

 

 

“Rahat BirŞekilde Seyahat Edecekler”

Belediye bünyesinde yol planlama ve trafik şefi olarak görev yapanYakup Mehmetçik, vatandaşların talebi üzerine ilçenin her yanında çalışmalarınsürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Battalgazi Mahallesi Doğalgaz Sokak’ta kapalıotobüs duraklarının yapılması yönünde vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdanbize talepler geldi. Bölgede yaşanan sorunun çözümü için İBB ile ortaklaşa birprogram hazırlayarak harekete geçtik. Yaptığımız çalışmalar ile hem kapalıotobüs duraklarının sığacağı genişlikte kaldırım yapıyoruz hem de mevcut trafikdurumunu bozmuyoruz. Proje sona erdiğinde İETT buraya kapalı durak montajınıyapacak, böylece vatandaş mağduriyeti ortadan kalkmış olacak. Tüm buçalışmaların yanı sıra Osmangazi Mahallesi Küçük Ayazma Caddesi’nde de kaldırımçalışmalarımız bitmek üzere. Bu çalışma sayesinde de yine yayalar daha rahathareket edecek, sürücüler ise trafikte sağlıklı yol alabilecek.”

ublx6skqecgmtrzuaswngnjv.jpg

ips5wbqnvyo1bxsahftc8rqd.jpg

1nvtlb0e3wfvlcjspfk7ygbq.jpg

yhvjf1g4toxrnhze9skwrpcp.jpg

lvgzdtnb4qmgh7sf9ehotwrz.jpg

15moge7nxubki2rlmt3gcpuf.jpg

r1koeu9wsq3oxjcbsbve2fl4.jpg

myrmudt69epfybnhjb7wdsv0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.