BAYRAMPAŞA'DA ENGELLİLERE 'ENGELSİZ PİKNİK'

BAYRAMPAŞA'DA ENGELLİLERE 'ENGELSİZ PİKNİK'

Bayrampaşa Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşları aileleri ile birlikte Geleneksel Yaza Merhaba Pikniği’nde bir araya getirdi.

Bayrampaşa Belediyesi Engelliler Merkezi, ilçedeki engelli vatandaşları ve ailelerini Geleneksel Yaza Merhaba Pikniği’nde buluşturdu. Kemerburgaz Göktürk Mevkii’ndeki mesire alanında düzenlenen piknikte, engelli vatandaşlar, gençler ve çocuklar müzik, interaktif oyunlar ve çeşitli etkinliklerle eğlendi. Piknik, renkli görüntülerle sona erdi.

Pikniğe katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Sevgi ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Engelli kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi. Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Demirok, Özel Kalem Müdürü Rıdvan Öztürk, Bayrampaşa Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi Müdiresi Meltem Karakaşlar, Engelliler Merkezi Koordinatörü Arzu Güner ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.