BAŞKENTİN KAFESSİZ HAYVANAT BAHÇESİ: “DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ” KURBAN BAYRAMI’NDA DA ZİYARETE AÇIK OLACAK

BAŞKENTİN KAFESSİZ HAYVANAT BAHÇESİ: “DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ” KURBAN BAYRAMI’NDA DA ZİYARETE AÇIK OLACAK

Açıldığı 3 Şubat 2024 tarihinden itibaren 350 binden fazla kişinin ağırlandığı Dijital Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, girişlerde sıkıntı yaşamamak içinhttps://ankaradhb.com/internet adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilecek. Rezervasyonsuz ziyaretçi ise alana kabul edilmeyecek.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin son teknolojiyle oluşturduğu ve kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyanAnkara Dijital Hayvanat Bahçesiziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkentin simgelerinden biri olan Atatürk Orman Çitliği Hayvanat Bahçesi’nin yerine dijital olarak kazandırılan, evcil ve yaban hayvanların doğal ortamlarından koparılmadan ve kafeslere hapsedilmeden görülebildiğiAnkara Dijital Hayvanat Bahçesi; 16 Haziran 2024 Pazar günü (bayramın ilk günü ) hariç 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de 10.00-17.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

 

REZERVASYONSUZ ALANA ALINMAYACAK

7’den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiği ve karma gerçeklik teknolojisini destekleyen 150’nin üzerinde hayvan türünün sergilendiğiDijital Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etmek isteyen Başkentlilerin,https://ankaradhb.com/internet adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilecek. Aynı seansta sadece 200 kişinin gezebildiği alana rezervasyonu olmayanlar alınmayacak.

 

ANKARA DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİNİ 350 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak oluşturulan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi’ni, açılışının yapıldığı 3 Şubat 2024 tarihinden itibaren 350 bin kişi ziyaret etti.

 

ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Alan içerisine özel olarak hazırlanmış iki otobüsle orman içerisinde dinozorların yaşamlarını görebileceği eski çağlara ve uzayadijitalyolculuk yapabilmenin keyfini yaşayan çocuklar ve veliler düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Turan Göktuğ Balcı:“Burayı çok beğendim. Çok yaratıcı olmuş. Burayı çok sevdim.”

-Badesu Sezar:“Çok beğendim hem de çok sevdim. Çok fazla, bir sürü hayvan gördüm. En sevdiğim hayvanlar da var. Burayı çok beğendim.”

-Erkan Civan:“Çok güzel burası. Çok beğendik. Kızım safari turunda hala onu bekliyoruz. Çok beğendik. Mansur Başkan’a çok teşekkür ederiz.”

-Neşe Civan:“İlk kez geldik ve çok beğendik. Gerçek gibi her şey. Çok hoş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”

-Nil Ervan Özlü:“Burayı çok sevdim. Bir daha gelmek istiyorum. Safari turu çok canlıydı.”

-Seda Özlü:“Okul gezisi olarak burayı tercih ettik. Çok güzel olmuş. Çok da doğru bir seçim olduğunu düşünüyoruz. Çocukların göremeyecekleri ortamları sanki gerçekte varmış gibi görmeleri, buna şahit olmak ve onların heyecanına ortak olmak çok güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”

ztamsqwtj6gz8cppwfxxvo5r.jpg

p6t7m4ghwrgwljp3ah2oz8or.jpg

saw0pql5wenv2g6jpbvzmrmt.jpg

dlnpu4alvaohyewn9r6hzu32.jpg

x5ymgmitdup0cjolpIetysbd.jpg

xbjfubm7xpwzyojna2shdfyg.jpg

vbrlyvmctquwyq50j3benfhs.jpg

hIhwoftdzt3uo2nnuvmpa6sj.jpg

lyrvd0tlfIcootdwu4pajheb.jpg

hegebmthwxq5cIofkz7ubkpf.jpg

lhw48t5mbdlai6sotz9hfrz7.jpg

nxh4spchqd0zmlifvnajt98o.jpg

wkx6n9gbghic8kxvwfmrjzz3.jpg

wddzb2u7clpqnv0hmInhleas.jpg

fsxuysdaxkzjnmjc8vlr9whq.jpg

cokjr2dx9q8wpzothaym3nf7.jpg

lfobbI1vfucqy4nv0zl6jywq.jpg

j1ddo764apaqmtfzyvqchr23.jpg

9Izajomhxr0wpctqvkojsus8.jpg

c0asfktbooezwncnxyujkqu6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.