Başkan Zeydan Karalar’ın Hizmet Yağmuru, Haydaroğlu Gündüz Bakımevi İle Sürdü

Başkan Zeydan Karalar’ın Hizmet Yağmuru, Haydaroğlu Gündüz Bakımevi İle Sürdü

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borcu gelirinin 4 katı olanbelediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirmesinin ardından ve pandemiye,depreme, ağır ekonomik sorunlara rağmen yaratılan mali mucizeyle birliktegerçekleştirilen devasa hizmetleri aralıksız halkla buluşturuyor.

 

BaşkanZeydan Karalar, sayılarını 20’e çıkarmayı planladığı kreşlere bir yenisiniekledi. Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Gündüz Bakımevi’nin açılışı yoğunkatılımla gerçekleştirdi.

KREŞE GİDEMEYEN ÇOCUK KALMADI

AdanaBüyükşehir Belediyesi ve SASA iş birliğiyle yapılan Haydaroğlu Mahallesi GündüzBakımevi açıldı. Kadınların güçlenmesi için çok sayıda projeyi hayata geçirenBaşkan Zeydan Karalar, Gündüz Bakımevleri ile kadınların omuzlarındaki yüküazaltıyor ve çalışma hayatında daha fazla yer alabilmelerine olanak sağlıyor.

Açılışalanını hınca hınç dolduran Haydaroğlu sakinleri, Başkan Zeydan Karalar’ıbağrına basarak coşku ve sevgi ile karşıladı. Açılışa, siyasiler, bölgemuhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Seyhan MahalleMuhtarı Şahap Canoğulları, Haydaroğlu ve Seyhan mahallelerinin kadınları ve çocuklarıadına Başkan Zeydan Karalar’a teşekkürlerini iletti.

18 MartÇanakkale Zaferi’nin önemini vurgulayarak sözlerine başlayan Başkan ZeydanKaralar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ündehası ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını kaydetti.

MÜHENDİS BAŞKANLA 5 YIL DAHA…

Doğupbüyüdüğü mahallede, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bulunmanın kendisinebüyük bir gurur verdiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Allah’tan manigelmezse ‘mühendis başkanla 5 yıl daha beraberiz’ diyor Adana halkı. Benimmayamda sizler varsınız” dedi.

MEZBAHA KOMPLEKSİ VE CANLI HAYVAN SATIŞ MERKEZİ

Pandemiye,depreme ve borç batağına rağmen, Adana’yı tarihinde görmediği hizmetlerlebuluşturduklarını aktaran Başkan Zeydan Karalar, yeni inşa edecekleri MezbahaKompleksi ile mevcut mezbahaneyi mahalleden taşıyacaklarını, Canlı Hayvan SatışMerkezi ile de Adana’ya yakışır bir ticaret merkezi oluşturacaklarını duyurdu.

BaşkanZeydan Karalar siyasi ayrım yapmadan, bölge ayrımı ve oy hesabı gözetmedenAdana’yı kucakladıklarının altını çizdi, Adana’nın da kendisini kucakladığınıanlattı.

İLÇEDE ONLARCA PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Önümüzdekidönem Haydaroğlu Mahallesi’ne Kapalı Semt Pazarı ile içinde 13 etkinliğin aynıanda yapılabileceği devasa çok amaçlı bir mahalle merkezi projesini ivedihayata geçireceklerini de açıklayan Başkan Zeydan Karalar, ilçede çok sayıdabaşka projenin hayata geçirileceğini kaydetti.

dcrz1z9uI0uqivl8jpo2noyc.jpg

bxedc14vtnq83xy7znaprpal.jpg

0mfpna5g46ubuIaicq1zwnvb.jpg

wg6qsz1xa9pbx3ayl8cbz0m7.jpg

1mraxuudpkgenykito4vconI.jpg

6nxeu02fw7jtn8lmvepz5xya.jpg

4hh8t9knmb0eu3gdvjsoqlmI.jpg

wse5bt2vffrzkqhytIdm1caw.jpg

d4lw7utpc0alggbktkroeqnf.jpg

i7vhcfnekou9d4Ixkt1ztqmj.jpg

03ykIozwruthl9xpnnc8ak1m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.