BAŞKAN YILMAZ: “BU MİLLETİ KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ”

BAŞKAN YILMAZ: “BU MİLLETİ KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri'de faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde bulunan Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Tokatlılar ile buluşan Başkan Yılmaz toplantıda; birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verirken Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekti.

BAŞKAN YILMAZ: “CUMHUR İTTİFAKI TÜRK HALKININ İTTİFAKIDIR”

Toplantıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bu milleti bir ve beraber kılan ortak değerlerin etrafında Silivri’de yaşayan Tokatlı hemşehrilerimizle hep ama hep bir arada olduk. Hep aynı noktaya bakarak aynı noktaya kitlendik. Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki, 2019 yılında Tokatlı kardeşlerimiz bize çok yürekten ve kuvvetli destek verdi. Cumhur İttifakı’nın Silivri'de uzun yıllar sonra bir belediye başkanlığı kazanması noktasında Tokatlıların çok ama çok katkısı var. Tokatlı olmasa da olur ve bizimle yürümese de olur diyemeyiz. Eğer bu şekilde söyleyen varsa bunu rüzgâra karşı söyler. Biz bu milleti karşılıksız seviyoruz. Bizim bu millete olan sevdamız hesabi değil hasbidir. O yüzden Cumhur İttifakı benim için belediye başkanlığının, milletvekilliklerinin ve koltukların kazanılacağı bir ittifak değildir. Bu ittifak Türk halkının ittifakıdır. Cumhur İttifakı’nın başarısızlığı demek, Türkiye'nin patinaj yapması ve emir alması demektir. Bu nedenle Cumhur İttifakı’na var gücümüzle destek vermemiz gerekir. Cumhur İttifakı’nın içerisinde aleme nizam verme ülküsü vardır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye yüzyılı yapacaksak Silivri'de bize düşen görev; Cumhur İttifakı’nı kayıtsız, şartsız, amasız, fakatsız desteklemektir. Cumhur İttifakı’nın içerisinde; makamlar, mevkiler, koltuklar ve pazarlıklar yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli fedakârca Türkiye'yi güçlü bir yola sokmuş ve güçlü bir ülke etrafında birleştirmişlerdir. Bu ittifakı bozmak için türlü tezgahlar kurulmuştur. Fakat feraset sahibi Türk milleti yapılan bu eylemlere karşı sandıkta gereğini yapmıştır. Cumhur İttifakı’nın ruhunu incitmeye ve zedelemeye kimsenin hakkı yoktur. Bizlerin gayesi Silivri’nin daha güzel, daha iyi hizmetleri alması ve Silivri’nin yarınların daha iyi olabilmesi içindir” dedi.




1kitb9nfsyqjexr5afrqccu0.jpg

fkdxelfe4hx9r5kcoqnystgg.jpg

67hyxuoatvk45trsqdpqmuml.jpg

jabeIch3zj5pbqovnac9e2w6.jpg

m1nmcdeh9zzvbjadt8w7rbjI.jpg

msrj3cmayautk817fdupgkvh.jpg

7djlovhfcwxeqjbnIpdvhx3u.jpg

xplruqd8zcq41vcljbdnzfyt.jpg

9ceqf7vb6ofkvlsungntsdcp.jpg

bjtiyusr63wmkqchaerwqgvI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.