Başkan Vekili Aksoy Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Ramazan ayı dolayısıylaEsenyurtlu vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Esenyurt’ta Ramazan’ın manevi atmosferini paylaşmak ve dayanışmaruhunu pekiştirmek amacıyla iftar programları düzenleniyor. Esenyurt BelediyesininCumhuriyet Meydanı’ndaki iftar programına Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, başkanyardımcıları, birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı. Aksoy, iftar programıöncesinde meydanda bulunan mobil aşevinde vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar etkinliğinde ilahiler söylendi, dualaredilerek oruçlar açıldı.
“Sizlerle AynıSofrayı Paylaşmaktan Büyük Bir Mutluluk Duyuyorum”
Başkan Vekili Aksoy, “Birlik, beraberlik ve dayanışma ayındayız. Bugünsizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İftarçadırımız her gün hizmetinizde. Burada mesai arkadaşlarımın da büyük emeği var.Onlara teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın, ezanımız dinmesin,bayrağımız inmesin. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin”diye konuştu.
Kaynak:İSTANBUL SES