BAŞKAN RIZA AKPOLAT ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ!

BAŞKAN RIZA AKPOLAT ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ!

BAŞKAN RIZA AKPOLAT’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediye bünyesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediyesi’nin eğitim kurumlarından olan Beşiktaş Akademi’yi ve gündüz çocuk bakımevlerini ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye bünyesinde hizmet veren kreşleri ve Beşiktaş Akademi’yi ziyaret etti. Tarık Akan, Sait Çiftçi, Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakımevi ve Beşiktaş Akademi’de görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Rıza Akpolat, öğretmenlerin gününü kutlayarak özel hediyeler takdim etti.

RIZA AKPOLAT: TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından da paylaşan Rıza Akpolat: "Öğretmenler Günü kapsamında Beşiktaş Akademi ve gündüz çocuk bakımevlerimizdeki öğretmenlerimizle bir araya geldik. Çocuklarımızın geleceği konusunda göstermiş oldukları özveri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.