BAŞKAN ÖZTEKİN MECLİS ÜYELERİ İLE 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN MECLİS ÜYELERİ İLE 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

Cumhuriyet'in 100. yılında Kâğıthane Belediyesi ilçeye 100 eser kazandırdı. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçede yapılan hizmetleri değerlendirmek, talep ve önerilerini almak üzere önceki ve yeni dönem meclis üyeleri ile Nurtepe Sosyal Tesisi'nde düzenlenen istişare programında buluştu.

Program yaklaşık iki saat sürdü. Projelerin konuşulduğu, talep ve önerilerin değerlendirildiği istişare programında Başkan Öztekin, Kâğıthane’ye yapılan hizmetleri de anlattı: '' Hemşehrilerimiz, ilçemizde beş yılda yaşanan değişimin farkında. Cadde ve sokaklarımızı yepyeni hale getirdik. Meydanlar, parklar, millet bahçeleri ve yeşil alanlar kazandırdık. Otoparklar inşa ettik. Çocuk, genç, yetişkin, yaşlı, engellilere özel projeler geliştirdik. Ev hanımlarını ve öğrencileri destekledik. Sokak hayvanları için modern tesisler kurduk. Eğitimi destekleyici birçok hizmet merkezi kazandırdık. Tüm bu hizmetlerimizi herkese erişilebilir hale getirdik. Bugün geldiğimiz noktada hemşehrilerimizin bizleri güleryüzleriyle karşıladığına şahitlik ediyoruz. Yeni dönemde de projelerimizi katlayarak artıracağız. Projelerin hayata geçmesinde meclisimizin kıymetli üyeleri olan sizlere ve tüm hemşehrilerime güven ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.'' dedi.

Programda söz alan farklı partilerin önceki ve yeni dönem meclis üyeleri de Kâğıthane’ye kazandırılan eserler için Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler. Sohbet ortamında gerçekleşen istişare programı toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

b5ndnpmhvoy0yxvg1gq34oIa.jpg

clarjzjpydetsm3qtbk6whuy.jpg

p0jfg5bd3kmrIwgaprksqouf.jpg

2pvzgx1gufjoi6eqkv9km7aj.jpg

7m3wj8tacxdekp2ocvdohluz.jpg

rju3fzzmlotv7ycsqekbhgkf.jpg

9esgj257b8aomrxIu4z6ebv1.jpg

fosw3o60nq7je2yulyglxcdb.jpg

ltabjwjsxpgo1e9n75ervkuv.jpg

n9semvxio28y1uuk3t5kdwzj.jpg

rwzwhejmse1ldjzf4nxqpvqv.jpg

frlcnjqd5xtgfm1u4inzwlwv.jpg

qhak4wjmrqnptg0dhubgl7zv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.