Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

Mahalle Buluşmalarında ilçedeki komşularıyla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, burada verdiği sözleri de kısa sürede yerine getiriyor.

Nişancı Mahalle Buluşmasına katılaran Başkan Özmen’den Sofular Yokuşu Parkı’nın yenilenmesi talebinde bulunan Seçil Çelik’in isteği, bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleştirildi.

Şeffaf, katılımcı ve ortak akılla şekillenen daha güzel bir Eyüpsultan için düzenlenen Mahalle Buluşmaları’nda Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, vatandaşlardan aldığı talepleri kısa sürede yerine getiriyor.

PARK 1 HAFTA GİBİ KISA BİR SÜREDE YENİLENDİ

Bu kapsamda Nişancı Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Sofular Yokuşu Parkı’nın yenilenmesi talebinde bulunan Seçil Çelik’in bu isteği, bir hafta gibi kısa sürede gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkı baştan aşağı yeniledi. Kauçuk zeminleri ve oyun grupları değiştirilen, demir parmaklıkları boyanan park, yepyeni bir görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

“MİTHAT BAŞKAN’A SÖZÜNDE DURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Talebi bir hafta gibi kısa bir sürede yerine getirildiği için çok mutlu olan ve 7 yaşındaki kızı Asya ile birlikte parka gelen Seçil Çelik duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Ben şahsım adına çok mutlu oldum. İlk defa talep ettiğim bir şey 1 hafta dolmadan yerine getirildi. Ben yapılmaz diye düşünüyordum ama yapılınca da çok hoşuma gitti; çok sevindim. Zaten Mithat Başkan’dan çok umutluydum. Park oturulacak durumda değildi, paslanmış çok eskimiş, dökülmüş bir durumdaydı. Yerler ve salıncaklar da çok kötüydü. Şimdi çok daha iyi oldu. Mithat Başkan’a çok teşekkür ediyorum talebimi dikkate aldığı ve sözünde durduğu için.”

ASYA, YENİ PARKIN KEYFİNİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇIKARDI

Yenilenen Sofular Yokuşu Parkı’nın keyfini arkadaşlarıyla birlikte çıkaran Asya ise Başkan Özmen’e teşekkür ederek, “Yenilendiği için çok mutluyum. Çok güzel oldu. Eskiden çok fazla bir şey yoktu. Kaydıraklar kayarken sallandığı için düşecek gibi oluyorduk, şimdi çok rahatız. Başkanımıza annemin isteğini yerine getirdiği için çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.