Başkan Özer Zabıta Haftası’nı Kutladı

Başkan Özer Zabıta Haftası’nı Kutladı

BaşkanÖzer: Zabıta Yerel Yönetimlerin Gözü,Kulağıdır

Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personeliyle bir araya gelen EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Zabıta, yerel yönetimlerin gözü vekulağıdır. Bu nedenle ilçemize bir aidiyet duygusuyla sahip çıkmanızı istiyorum.Ben size güveniyorum. Birlikte bu şehri en iyi şekilde yöneteceğimizeinanıyorum” dedi.

Esenyurt’ta Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü nedeniyleprogram düzenlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, NazımHikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltı programında belediyenin zabıtapersoneliyle bir araya geldi. Personelin haftasını kutlayan Başkan Özer, “Yerelidarenin yaptığı işlerin içinde güvenliği, huzuru, düzeni sağlayacak yapızabıtadır. O nedenle zabıta bir yerel yönetimin dışarıya açılan kapısı, gözü vekulağıdır. Bir belediyenin halk nezdinde itibarı zabıtanın hareketleriyleölçülür. Eğer Esenyurt Belediyesi halkın nezdinde iyi görülürse, alkışlanırsabunda birinci derecede sizin payınız var demektir. Çok kıymetli bir görevyaptığınızı biliyorum. Sizlerinde bu bilinçle hareket etmenizi istiyorum”diyekonuştu.

“Bu Şehre Sahip Çıkın”

Zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden BaşkanÖzer şöyle konuştu: “Daima kötülüğün karşısında olup iyiliğin ve mazlumun yanındaduracaksınız. Zabıta arkadaşlardan isteğim şudur: Bir hizmet yaparken,vatandaşlarla konuşurken belediyemizi, beni ve bu toplumu temsil ettiğinizinbilinciyle konuşmalısınız. Bu şehre bir aidiyet duygusuyla sahip çıkmanızıisterim. Siz bu şehre sahip çıkın, ben de size sahip çıkacağım. Birlikte birdestan yazalım Allah'ın izniyle, bir fark yaratalım. Vatandaşlarımız bizimlegurur duysunlar ve biz onlara güzel, temiz, yaşanabilir bir Esenyurt bırakalım.Ben size güveniyorum. Birlikte bu şehri en iyi şekilde yöneteceğimizeinanıyorum. Her birinize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkürediyorum. Zabıta haftanızı kutluyorum.”

vtdhla9akjh53szkoetruxns.jpg

j5wugnhlpkId6zjbsewcgdck.jpg

gwhws73uxzjrmfzqv9yxpbev.jpg

jk4vslnu2fiIyec3tufqbbwn.jpg

xtzhq62zyrxvvfluujgyddak.jpg

dsga1xsq4p96jnle2ncatovy.jpg

ifhgkobnx9ldwrr3qvcls5py.jpg

2Iepuj1psgyvqqemd3ztroad.jpg

pgixqsyqj204epvwurzfasvk.jpg

8fyqaaploubvqgoguwtjrjw6.jpg

j9ltqboo3sfy5gqr2nskdbay.jpg

wdu0gosaklp2ifro7hmtcfam.jpg

l4jdIpeleg06acz7r5xvaoon.jpg

ovley01kixzwrI4yz86vcl3j.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.