Başkan Özer: Prestij Caddelerle İlgili Proje Çalışmalarımız Hızlandırıldı

Başkan Özer: Prestij Caddelerle İlgili Proje Çalışmalarımız Hızlandırıldı

Mayıs ayı meclis toplantısı birinci birleşiminde konuşan EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şuana kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özer, öncekidönemde İBB ile yaşanan iletişimsizliğin çözüldüğünü vurgulayarak prestijcaddelerle ilgili proje çalışmalarının hızlandırıldığını söyledi.

Esenyurt Belediye Meclisinin Mayıs ayı birinci birleşimi, BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başkanlığında gerçekleştirildi. 7 gündemmaddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Özer, 31 Mart yerelseçimlerinin ardından şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verereközellikle temizlik, yol, park ve bahçeler konusundaki hassasiyetinin altınıçizdi. Öncellikli projelerinin arasında yapımı tamamlanan Yıldız Aşevi’ni açmakolduğunu söyleyen Özer, eksikliklerinin tespit edildiğini ve birçoğunungiderildiğini söyledi.

“Şikâyetlereİvedilikle Çözüm Üretiyoruz”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı çalışmalar hakkındakonuşan Özer, “Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yol ve bakım çalışmalarımıza hızverdik. 18 mahallede 34 ayrı noktada 2500 ton asfalt yama çalışması yaptık. 115ayrı noktada 21 bin 574 metrekare kaldırım imalatı ve tamiratını tamamladık.Halkımızdan gelen şikâyetlere ivedilikle çözüm üretiyoruz. Çok sık trafikkazası yaşanan Akçaburgaz Mahallesi 1566. Sokak’ta tek yön düzenleme kapsamındakapan çalışması yapılarak sorun şimdilik ortadan kaldırılmıştırifadelerini kullandı.

“Yıldız Aşevi’ndeEksikliklerin Birçoğu Giderildi”

Esenyurt’a aşevi kazandırmanın öncelikli projelerinin arasında yeraldığına dikkat çeken Başkan Özer şöyle konuştu: “Önceki dönem tamamlanan YıldızAşevi’nde bütün eksiklikler tespit edilmiş, ivedilikle birçoğu giderilmiş oluptam kapasite ile faaliyete alınması için gerekli işlemleri yapıyoruz. Bir anönce aşevini hayata geçirmek en öncelikli projelerimiz arasında yer alıyor. Mehterçeşme’deyapımına başlanan cemevinin kazık ve hafriyat çalışmaları ise hızlandırıldı. 1ay içinde temelini atmayı planlıyoruz.  Kadın ve Aile Müdürlüğümüzde bulunan 10kişilik psikolog kadromuz ve danışmanlık merkezimizde yer alan 21psikoloğumuzla 975 seans destek hizmeti verildi”

“Daha daİyi Bir Hale Getirmek İçin Çalışacağız”

İlçede temizlik, yol, park ve bahçeler konusunda iyileştirmelerindevam ettiğini söyleyen Başkan Özer, “Geldiğimiz zaman çöp dağlarıylakarşılaştık. Kısa zamanda müteahhit firmayı çağırarak ve yeni araçlar takviyeederek belli bir iyileştirme sağladık. Hem temizlik hem de yol ile ilgilihalkımızdan da tebrikler alıyoruz. Bunu daha da iyi bir hale getirmek için çalışacağız.Özellikle temizlik, yol ve park bahçe konusunda hassasiyetimiz devam edecek”dedi.

“Burası ÇözümBulma Yeridir”

Esenyurt Belediyesi’nin mali durumuyla ilgili meclisi ve kamuoyunubilgilendiren Başkan Özer, tespit edilebilir borcun bugün itibariyle 4 milyar151 milyon TL olduğunu söyleyerek şunları ekledi: “Borçla ilgili her gün yenibir durum ortaya çıkıyor. Esenyurtlularınbelediyenin durumunu bilmeye hakkı var. Bizim şeffaf yönetmeyle ilgili sözümüzvar. Bu nedenle sizinle paylaşıyorum. Bunları ağlamak, sızlamak içinsöylemiyorum. Çözüm üreteceğiz. Burası sorun söyleme yeri değil çözüm bulmayeridir.”


ne3mvxuicwahsacltu8dnsjf.jpg

nboafsexputcbqs9ohjuyv6c.jpg

actblxex5bmignozq9I027hr.jpg

pdhnflxb61v8ovsrdajecekk.jpg

xvevIkdhc9mufqut1igya5wa.jpg

f18wgbrdpnajszxwulmdfvzp.jpg

zgfb8xba4i3o5ekkxculaIrt.jpg

Icjgnhuneazfk65r8pjomrqb.jpg

x2pqlxjgmjsmyauk9hIyleiq.jpg

5emiophkvzIwcu7krob6nf9d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.