Başkan Özer Küçük Muharrem’in En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Başkan Özer Küçük Muharrem’in En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer verdiği sözü yerinegetirerek, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde küçük Muharrem’e bisikletinihediye etti.

Göreve geldiği andan itibaren spor ve sporculara yönelikfaaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, bu çerçevede küçük Muharrem’e de bisiklet sözü vermişti. Başkan Özer,babası engelli olan küçük çocuğa, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde bisiklethediye ederek en büyük hayalini gerçekleştirdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen bisiklettutkunu Muharrem, “Ahmet amcama, beni unutmadığı için ve bu bisikleti aldığıiçin teşekkür ediyorum” dedi.

 

“En BüyükHayalim Bir Bisiklete Sahip Olmaktı”

“En büyük hayalim bir bisiklete sahip olmaktı” diyen MuharremÜrün, Başkan Özer’e teşekkür etti. Muharrem sevincini şu sözlerle dile getirdi: “Başkanımız bugün bana bir bisiklet hediyeetti. Sadece beni değil, çalışmaları ile onların yanında olacağını söyleyerek buradakitüm çocukları da mutlu etti. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Bisikletimi çokbeğendim. Daha önce karşılaştığımızda, Başkanımız bana bisiklet sözü vermişti.3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde de bu sözünü yerine getirdi. Bisikletim iledoya doya gezeceğim. Ahmet amcama beni unutmadığı için çok teşekkür ederim.”

comegrkdunpqwp0zlhsrbaq2.jpg

svk7lne4q8vzjqzonsdIrhpg.jpg

ltrlfkdwocgf2awhyzdjp0iq.jpg

dncp38z2kigk1wsdwp9umcrt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.