Başkan Özer, Koltuğunu 4. Sınıf Öğrencisine Devretti

Başkan Özer, Koltuğunu 4. Sınıf Öğrencisine Devretti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisiNehir Düz’e devretti.

Esenyurt’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıetkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Yenikent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi NehirDüz ve sınıf arkadaşları, Okul Müdürü Şener Yıldırım, Sınıf Öğretmeni LeylaÖzgür Onur, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i ziyaret etti. Başkan Özerziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Başkanlık makamınaoturan küçük Nehir yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, okullarda ve Esenyurt’ta yapılması gereken çalışmalarıanlattı. Nehir Düz, öncelikle okulunda yapılması gereken çalışmalara dikkatçekerek şunları söyledi: “İlk olarak okulumuzun duvarlarına badana yapılmasıgerekiyor. Sonrasında ise okulumuzun bahçesinde yapılması gereken düzenlemelerile çevresinde asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını istiyorum. Bir de ilçemizgenelinde devlet hastanelerinin yaygınlaştırılması, çocuklar için kütüphaneler,ders çalışma kursları ve oyunlar oynayabilmemiz için parklar yapılmasınıistiyorum. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilçemiz daha güzel bir görünümekavuşabilir” dedi.

“ÇalışmalarıYaygınlaştırmak Önemli”

Nehir’in okulu ve ilçeyle ilgili taleplerine katıldığını söyleyenBaşkan Özer, “Bende söylediklerine katılıyorum. Sorunlarımızın başında eğitimve sağlık geliyor. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okuyor. Bu aslında hiç haketmediğimiz bir durum. Bu durumunun hızlıca değiştirilmesi lazım. Ayrıca  Nehir’in sağlıkla ilgili tespitlerine dekatılıyorum. Özellikle gençlere, kadınlara yönelik ilçe genelinde sağlık çalışmalarınıyaygınlaştırmamız son derece önemli” ifadelerini kullandı.

Ziyarete katılan diğer öğrencilerin de taleplerini tek tekdinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tüm çocukların 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hepsine başarılar diledi. 

pqbnlamirmylxovIzsohcc6g.jpg

24rqsrfneokj7myglahvcmt5.jpg

kpuw4jwe3sdnae0uqI96t7b2.jpg

nm75orx3dujggjpw92az0oqm.jpg

negkwl5iwg7dempfqoIlscxb.jpg

qcthuwp8nmbzwzg4u6kxeb2a.jpg

l2r6jy5ldpwhpay37jmzmfnk.jpg

tpyoghrkz0Ighdwzfjecfvra.jpg

ucdgomai28Ib4tx1dopwplbg.jpg

ybo96tppgluxIshkemyqw52q.jpg

vbrwdzlijuyfbmqnwpchtegz.jpg

yjn5who8tsopzmq6ugxat1cI.jpg

xayqvn0mdshtzs7uqjgb326b.jpg

sntjzuefzs1b8rjecl9v5ml0.jpg

txmbg3wigarp2scxhdzakhq9.jpg

6bbkwdhjo8m9jt54fzfavxay.jpg

qajgtesbh1mhI0dkr7gwletr.jpg

tmwvxqn7jkrjybmlvq8fsrep.jpg

y3vl24npIhuyew6taver178d.jpg

tzdnyefruIsr4kp3xxjvgtam.jpg

putwafb0eiolbIyhmspzro6g.jpg

sdzxa4ewpkg6untjg8obi9cc.jpg

jv2qobkqiehgf4jasle01hvu.jpg

oif9ajhbngqxrvkzum0nedua.jpg

yvh8ksm5emdzpcns1vtlij7x.jpg

2g19jxuI6aebxkmfs5rkolvu.jpg

xzzwkgi93bpjv5eoqI4xquat.jpg

phmva1zks7nhfaqgdbuc5byr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.